«Sembla un lloro!». La nova imatge de Terelu que deixa impactats els seus seguidors

Tantes eren les ganes de tornar de Terelu, que ha sorprès a tots amb una nova imatge que ningú esperava

Terelu Campos el 9 de maig de 2020 a 'Viva la Vida'
Terelu ha sorprès amb la seva nova imatge | Telecinco

Terelu Campos tornava durant la tarda d'aquest diumenge a ocupar la seva butaca com a col·laboradora en l'espai 'Viva la Vida' de Telecinco. La filla de Maria Teresa Campos ha tornat al programa després d'aquestes jornades en què el coronavirus ha afectat de ple als espais d'actualitat social del nostre país.

Tantes eren les ganes de tornar de Terelu, que ha sorprès a tots amb una nova imatge que ningú esperava. La periodista apareixia en plató presentada per Emma García, i lluint un canvi d'estilisme que ha estat realitzat per la seva perruquera de confiança al Saló Cheska de Madrid: «I si m'ho poso taronja?». I així ha estat.

«Encara ho vull més taronja»

La periodista entrava a plató lluint un canvi de color en el seu característic ros, passant al taronja: «Volia un canvi però encara ho vull més taronja», manifestava davant els col·laboradors. Terelu ha encertat de ple, ja que el to rogenc que s'ha aplicat en el cabell és tendència durant aquesta primavera.

Així, la periodista ha rebut l'elogi de tots els seus companys de 'Viva la Vida', tant és així que Emma García aplaudia el canvi dient-li que la trobava molt maca i que li aniria bé per aixecar l'ànim, ja que no hi ha res millor que un canvi d'imatge per a començar de nou i amb energia renovada.

A més, ha confessat que ha estat un canvi radical de 'totes totes', perquè ha reconegut que mai s'havia tenyit els cabells, ja que sempre es donava metxes: «Vaig estar cinc hores a la perruqueria perquè mai m'he hagut de tenyir els cabells sencers perquè no tinc cabells blancs».

Terelu ha rebut els afalacs dels seus companys, però a les xarxes socials també ha tingut repercussió, amb missatges amb un to d'humor com: «Però si sembla un lloro!».


Comentaris

envia el comentari