URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Maite Galdeano troba nòvio a internet i ja es passeja amb ell: la foto

Els ha enxampat un fotògraf en ple carrer

Los vecinos de Maite Galdeano y Sofía Suescon declaran cómo es tenerlas de vecinas
Els ha enxampat un fotògraf en ple carrer | Divinity

Maite Galdeano ha acudit aquesta tarda a 'Sálvame' sense saber el motiu pel qual l'havies cridat. Finalment i després de molta intriga, Carlota Corredera ha demanat a la mare de Sofía Suescun que entrés a plató per mostrar-li unes imatges que havien arribat a la redacció i que ni ella mateixa sabia que s'havien capturat.

Els col·laboradors començaven preguntant a Galdeano si havia trobat l'amor i ella mateixa responia amb un somriure que donava a entendre que alguna cosa estava passant en el seu cor.Tot seguit, Corredera donava pas a un vídeo on es veia Maite acompanyada d'un home en una cafeteria d'un centre comercial. En un primer moment, els dos mostraven una actitud molt normal, però a mesura que passaven els minuts, vèiem com entre ells succeïen mirades, carícies i gestos de complicitat, que donaven a entendre que entre ells existia alguna cosa més que una bonica amistat.

La protagonista d'aquestes imatges admetia que era algú especial per a ella i que l'havia conegut a través d'una aplicació per lligar que li havia instal·lat el reporter de 'Sálvame', Sergi Ferré, perquè s'obrís a trobar la seva mitjana taronja.

Els dos van tenir una primera trobada, que va anar bé, i després va existir una segona trobada, precisament la que va captar aquest fotògraf, que tampoc no va dubtar en gravar-los per a enviar-ho a 'Sálvame'.

'Sálvame' posa a prova el nòvio de Maite

El programa de les tardes de Telecinco volia saber si realment el nou amor de Maite, que ella mateixa ha denominat com 'V', està interessat per la col·laboradora de televisió. Per això l'ha incitat a participar en un repte en directe, perquè la mare de Sofía Suescun posés a prova el seu nou amor.

El repte consistia en el fet que 'V' acudís a les instal·lacions de Telecinco a recollir Maite abans que acabés el programa. Si l'individu apareixia pels voltants d'abans de les nou de la nit, es donaria per vàlid aquest nou romanç d'estiu. Haurà aparegut?


Comentaris

envia el comentari