IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 La Fiscalia no recorrerà la sentència absolutòria de Trapero i l'excúpula d'Interior

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Nou revés per a 'Supervivientes': un concursant, apartat del grup

Està sent una de les edicions més difícils, amb el coronavirus com a agreujant

Jorge Javier Vázquez en fotografia d'arxiu
Està sent una de les edicions més difícils, amb el coronavirus com a agreujant | Cedida

És una obvietat que aquesta edició de 'Supervivientes' està sent una de les més diferents dels últims anys. El seu forçós inici ja feia presagiar que les coses no anaven per bon camí. El destí també ha volgut que el 'reality' coincideixi amb el coronavirus.

De moment el concurs segueix marxant amb la seva habitual mecànica. Els concursants van sortint un a un com sempre, fins i tot les proves de recompensa o de líder són semblants a les d'anys anteriors. Precisament en una d'aquestes proves es va poder veure a diversos concursants ferits. Cadascun d'ells havia de tirar fent força amb tot el seu cos d'una corda que el mantenia lligat als altres dos fins a arribar a unes tauletes que es trobaven a certa distància.

Aquest esforç va provocar que el metge hagués d'entrar fins a tres vegades . Els que van necessitar aquesta ajuda van ser Fani,Ana María i Antonio Pavón. Precisament, aquest últim acaba de ser hospitalitzat a conseqüència d'aquesta dura prova, que li va causar molt de dolor a les espatlles i al maluc.

Antonio Pavón, apartat del grup per una lesió

«Està en observació pels metges del programa, se li estan fent les proves pertinents», va explicar Carlos Sobera. Segons hem pogut saber, el torero està molt preocupat per la seva lesió, ja que de cap manera vol abandonar el programa. De moment a Antonio li estan realitzant unes proves per veure l'abast de la lesió.

No seria gens sorprenent que aquesta prova es deixés de fer, ja que com hem dit, ha provocat tres lesionats. Per sort, AnaMaría i Fani no van patir cap lesió, a diferència d'Antonio Pavón, que va sortir més mal parat. En qualsevol cas el torero es troba bé, tot i que encara adolorit. Sembla que aquest any el 'reality' té mala sort.


Comentaris

envia el comentari