El nou rostre amb què Isabel Pantoja ha sorprès en la seva tornada a la televisió

La 'tonadillera' s'hauria sotmès a nombrosos retocs estètics

Isabel Pantoja pot confirmar que s'ha convertit en una veritable au fènix que ha renascut de les seves cendres. Així, la 'tonadillera' ha arrasat en la seva tornada a televisió, sobretot després del cop dur que s'ha endut amb el seu fill, Kiko Rivera. Fa uns mesos que el DJ denunciava públicament que la seva mare li havia mentit i ocultat informació sobre l'herència del seu difunt pare, Paquirri. Així, tot i que ha intentat per tots els mitjans contactar amb ella i li ha demanat mil i una explicacions, sembla que la 'tonadillera' no està per la labor de cedir.

Una assumpte que ha portat Kiko a prendre mesures legals, entre les quals es troba posar a la venda la seva part de Cantora. La revista 'Diez Minutos' desvelava en exclusiva aquesta mateixa setmana que Kiko ja hauria trobat una empresa amb la qual poder segellar el tracte. Pel que sembla, el marit d'Irene Rosales portaria uns tres mesos negociant amb l'empresa 'Compramos Tu Herencia (CTH)', que li hauria ofert la suculenta quantitat d'un milió i mig d'euros per la seva part de la finca. A més, CTH també tindria interès per saldar el deute de 2,6 milions que Pantoja va contreure a l'hora d'hipotecar la finca.

Els retocs estètics d'Isabel Pantoja

Així, la 'tonadillera' s'enfronta a un moment molt delicat, ja que estaria a un pas de quedar-se al carrer, encara que ara estigui centrada al programa 'Top Star. ¿Cuánto vale tu voz?' on exerceix de jurat al costat de Risto Mejide i Danna Paola. En la seva reaparició televisiva, l'artista ha mostrat una extrema primesa, tot i que també ha lluït un nou rostre a força de retocs estètics. Uns retocs que van des d'injeccions de bòtox per omplir les arrugues, a una hidratació per a la seva pell a base de vitamines i fins i tot fils tensors per realçar la seva mirada. Una petita ajuda per a presumir d'una imatge completament renovada.

«Des que va sortir de l'illa potser hi haurà agafat algun quilo, però es manté a ratlla amb una dieta i a base de disgustos», assenyala a la revista 'Semana' el doctor Óscar Junco, —cirurgià, metge estètic i director mèdic, que ha analitzat punt per punt els retocs que s'ha fet la 'tonadillera'. A això afegeix que «tot indica que ha recorregut als dos tractaments estrella per prevenir i tractar l'envelliment, el bòtox i l'àcid hialurònic». Sens dubte, l'artista també ha caigut rendida davant les meravelles de la cirurgia estètica a la qual tantes estrelles recorren.

«El bòtox és eficaç per mantenir fresca la mirada, la cua de les celles ben posicionades i les línies expressió del voltant dels ulls atenuades, i, l'àcid hialurònic infiltrat en profunditat per aconseguir efecte lífting del terç mitjà de la cara (pòmuls i galtes), al voltant de la boca i als llavis», ha explicat el doctor Junco. No obstant això, apunta que Pantoja hauria abandonat altres zones del seu cos. «El coll delata realment l'edat que té ja que no s'ha l'ha sotmès a cap lífting quirúrgic i els tractaments mèdic-estètics són poc efectius en aquesta zona quan la pell comença a sobrar i els músculs es despengen». Tot i això, no hi ha dubte que la 'tonadillera' està estupenda.

Isabel ha demostrat que és capaç de fer front a les majors adversitats, i aprofita el seu nou repte televisiu per llançar alguna indirecta als seus dos fills, als quals durant l'emissió del primer programa assenyalava de forma velada per no haver heretat el seu talent. A això se suma que la 'tonadillera' ha estat acusada de gastar aires de diva darrere de les càmeres, cosa que no li ha permès començar amb gaire bon peu el seu pas pel concurs musical.


Comentaris

envia el comentari