Nou veto: La condició que ha posat Rocío Flores per entrar a 'Gran Hermano VIP'

Rocío Flores demana que Jorge Javier Vázquez no sigui el presentador del 'reality'

Telecinco gaudeix de les bones audiències de 'Supervivientes', però el programa està arribant al seu final. Així doncs, la cadena es veu obligada a mantenir l'essència dels 'realitys' i, per tant, apostarà per un dels programes més esperats de la graella.

Estem parlant de 'Gran Hermano VIP', el programa que va veure ressorgir a Antonio David Flores. Ara bé, tenint en compte l'èxit del documental de Rocío Carrasco, la cadena no vol prescindir dels membres de la seva família.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, 'GH VIP' ha demanat que Rocío Flores sigui una de les concursants de la pròxima edició. La col·laboradora del programa d'Ana Rosa Quintana s'ha encarregat de defensar el concurs que està fent Olga Moreno a 'Supervivientes'. A més, en tot moment ha fet tot el possible per netejar la imatge del seu pare.

Rocío Flores és una persona amb un caràcter molt fred, i Telecinco busca algú com ella. Cal recordar que la filla de Rocío Carrasco ja va participar a 'Supervivientes', però 'Gran Hermano' és un programa que se centra en la vida dels seus participants.

Encara que sembli que ja existeix un acord entre Rocío Flores i Telecinco, encara hi ha un tema pendent. Amb l'emissió de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Flores s'ha guanyat diversos enemics. A més de col·laboradors com Belén Rodríguez o Sofia Suescun, Rocío també té mala relació amb un presentador.

Jorge Javier Vázquez ha estat molt crític amb Antonio David, i la seva filla ja no vol tornar a treballar amb ell. De fet, només assisteix a les gales de 'Supervivientes' quan no les presenta Jorge Javier. Així doncs, Rocío Flores podria vetar al presentador per entrar a  'Gran Hermano'.

Telecinco té la clau

Ara la cadena haurà de decidir com gestionar la proposta de Rocío Flores. En cas de fer cas a la filla d'Antonio David, perdrien al presentador estrella. És més, Jorge Javier es veuria molt afectat, ja que Telecinco sempre ha comptat amb la seva professionalitat.

Els espectadors no s'estimen a la filla d'Antonio David, però potser amb aquest fitxatge les coses poden canviar. De fet, és possible que Rocío Flores vulgui concursar en un 'reality' de Telecinco per netejar la seva imatge.


Comentaris

envia el comentari