Minoria Absoluta, de Toni Soler, obté enguany cinc nous contractes de TV3 per 1,8 MEUR

El principal contracte, per 'Està passant', és d'1,65 MEUR

TV3
Minoria Absoluta s'endú 1,8 MEUR en contractes amb TV3 aquest 2020. | ACN

Uns mesos enrere, va sortir a la llum el cost anual que tenia per a TV3 el programa 'Polònia', que produeix l'empresa Minoria Absoluta, amb l'humorista i presentador Toni Soler com a principal cap visible. El cost era d'uns 3 milions d'euros per temporada. Ara, el digital 'Voz Pópuli' posa el focus en la resta de contractes que, aquest 2020, s0ha endut la productora de Soler, una habitual contractista de la televisió pública de Catalunya en les darreres temporades.

1,8 milions d'euros per a Minoria Absoluta; la majoria per a 'Està passant'

Al marge del contracte del 'Polònia', que es preveu que sigui de preu similar a les temporades anteriors, Minoria Absoluta facturarà aquest 2020 fins a 1,8 milions d'euros més per les seves produccions televisives per a TV3. En els darrers mesos, ha signat fins a cinc contractes per nous programes que han engreixat les arques de l'empresa de Toni Soler. El més sucós és el del programa 'Està passant', que s'emet cada vespre de dilluns a divendres, just abans del TN Vespre.

Durant la temporada 2020-2021, Minoria Absoluta cobra 1.650.000 euros per la realització d'aquest espai de 45 minuts diaris de durada i que, en algunes ocasions, ha generat polèmica per algunes de les sàtires protagonitzades pels dos copresentadors, el mateix Soler o l'humorista Jair Domínguez.

Altres contractes de menys quantia

Però la productora ha aconseguit, en el que va d'any, fins a quatre contractes més amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Són per quanties molt menors, però que contribueixen a eixamplar l'import que la companyia s'endurà per la seva labor feta durant el 2020. El darrer és el més sucós: un total de 90.000 euros per a la producció de deu programes d'un nou format anomenat 'Pioners'.

A més, també s'han cobrat 30.000 euros per la corproducció del documental 'El Tricicle, 40 anys i punt i final'-, i 30.000 més per la coproducció d''Els plans Cerdà', documental emès aquest dimarts al vespre. Finalment, Minoria Absoluta s'ha endut 7.000 euros a canvi dels drets d'emissió durant vuit mesos d'un dels programes del '60''.


Comentaris

envia el comentari