Nous i inesperats cops: Agustín Pantoja rep 2 cops en plena tempesta a Cantora

El germà d'Isabel Pantoja també està contra les cordes

Agustín Pantoja conduint el seu cotxe
Agustín Pantoja no aconsegueix passar desapercebut | GTRES

Telecinco ja té nom, es refereix a tot el que ha passat entre Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja com a 'Pantoja crest'. La cadena ha emès dos programes especials dedicats a l'herència de Paquirri. ‘Cantora, la herencia envenenada’ ha estat el programa amb èxit que ha parlat sobre tota la trama de Cantora, la finca on actualment resideixen Isabel Pantoja, el seu germà Agustín i 'Doña' Ana.

Precisament, Agustín Pantoja ha quedat enfonsat després que Kiko Rivera ho expliqués tot a Telecinco. 'Informalia' ha pogut saber que Agustín va interposar una demanda a Mediaset per anomenar-lo quan parlaven d'Isabel Pantoja. 'Informalia' ha confirmat que l'oncle de Kiko Rivera ha pogut saber que el jutge li ha tombat la demanda. Això suposa una autèntica garrotada per a ell, que s'ha vist molt afectat per tot el que li està passant a la seva germana.

Kiko Riera va afirmar que Agustín és un mantingut, que no ha treballat mai. El DJ té clar que el seu oncle s'està aprofitant d'Isabel Pantoja, i que mai ha pogut ser qui realment és, ja que viu a l'ombra de la seva germana.

Agustín Pantoja està enfonsat

A més, Kiko Rivera va parlar sobre la seva possible sexualitat. Aquest ha estat un dels principals motius pels quals el germà de la cantant ha demandat a Mediaset. No obstant això, tal com ha pogut saber 'Informalia', la demanda no ha estat acceptada. A més, Agustín Pantoja haurà de pagar els costos de la demanda, que ronden els 15.000 euros. 

'Informalia' ha mostrat una part de la demanda en què d'alguna manera o altra s'afirma que Agustín no és una persona del tot anònima. «Agustín té certa rellevància pública, ja que és germà de la senyora Isabel Pantoja, per la qual cosa se'l pot al·ludir dins l'exercici de la llibertat d'expressió», recull el citat mitjà.

A més, podria estar dins de la categoria de personatge públic, ja que no només és el germà d'Isabel Pantoja, sinó que també és el seu representant. Segons diuen, el germà de la cantant va intentar impedir l'emissió de ‘Cantora, la herencia envenenada’. No obstant això, com s'ha pogut comprovar, el programa es va emetre. I per si no n'hi hagués prou, Agustín Pantoja també va rebre les crítiques del seu nebot. 

Isabel Pantoja segueix callada i sense sortir de casa. L'única cosa que se sap és que està sent medicada, tal com van afirmar des de 'El programa de Ana Rosa' la setmana passada mitjançant una connexió en directe amb la finca.

És evident que Agustín Pantoja mai compareixerà en els mitjans de comunicació. El que sí que s'espera és que Isabel Pantoja trenqui el seu silenci, o almenys surti de casa. Ni tan sols se'n va de vacances ni es banya a la piscina de la finca, segons ha explicat l'actual concursant de 'La casa fuerte'.


Comentaris

envia el comentari