Els nous projectes de Paz Padilla després de la pèrdua del seu marit

La presentadora ha estat 52 dies sense treballar

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
La mort del seu marit ha estat un dels cops més durs per a la presentadora | Telecinco

Paz Padilla ha estat gairebé dos mesos apartada de televisió després de la trista defunció del seu marit. La presentadora de 'Sálvame' ha passat l'estiu més dur de la seva vida a causa de la pèrdua d'Antonio Juan Vidal, l'amor de la seva vida.

Després d'acabar agost, Paz Padilla va tornar a casa seva, 'Sálvame'. No ho va fer presentant, sinó concedint una entrevista que passarà a la història com una de les més emotives que es recorden de la història del programa. La còmica es va sincerar en públic i va explicar al detall com va ser la defunció del seu marit.

Paz Padilla va demostrar la seva gran força i valentia, quelcom li ha servit per a continuar treballant. Després d'aquesta espectacular entrevista, la còmica ha tornat als platons de 'Sálvame' per a presentar el programa. Han estat gairebé dos mesos que Paz no ha conduït 'Salvame'.

Aquesta, però, no ha estat l'única tornada, ja que la presentadora, segons confirma 'Lecturas' ha tornat a 'Got Talent'. Paz s'ha reincorporat als enregistraments de les semifinals del talent al costat dels seus companys Risto Mejide, Edurne i Dani Martínez. Paz Padilla no va estar en les audicions, ja que va decidir estar al costat del seu marit en les seves últimes setmanes de vida. El programa va seguir i en alguns lliuraments es pot veure com només apareixen tres membres del jurat.

En cap moment Paz ha deixat 'Got Talent' és per aquest motiu que l'andalusa estarà en les semifinals i en la final. El seu objectiu és recuperar tota la normalitat. Aquestes dues setmanes ha presentat 'Sálvame' amb el sentit de l'humor que tant la caracteritzen, demostrant una vegada més la gran força i valentia que té.

Els projectes professionals de Paz Padilla

Enguany ha estat molt dur per a la humorista. Primer amb la pèrdua de la seva mare i després la defunció de l'amor de la seva vida. Paz Padilla ara té diversos reptes professionals com 'Got Talent' i 'Sálvame'. També està a l'espera de saber que passarà amb 'La que se avecina', sèrie on interpreta a 'La Chusa'.

El que és clar és que la còmica sempre ha tingut ganes de tornar al treball, o almenys les ha tret de sota les pedres, ja que està és l'única manera de reprendre la seva vida. «És un altre graó que cal pujar. Tenia ganes de treballar. Feia 52 dies que no treballava i ara la vida continua», va dir visiblement emocionada el dia del seu retorn a 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari