La nova amistat especial de Fani a 'Supervivientes' que portarà cua

Ja es comencen a produir els primers enfrontaments i s'estableixen les primeres aliances entre els concursants del reality de supervivència

Fani i Christofer a 'La isla de las tentaciones' 6 mesos després de sortir del concurs (gener 2020)
La nova amistat especial de Fani a 'Supervivientes' que portarà cua | Telecinco

Aquest dijous, 20 de febrer, s'estrena la nova edició de 'Supervivientes'. Això vol dir que, des de fa unes hores, tots els concursants ja estan en un hotel d'Hondures, gaudint dels últims dies en què poden disposar de tota classe de comoditats abans de posar rumb cap a l'illa que es convertirà en la seva nova casa durant un bon temps.

Com és sabut, una de les missions més importants que tenen els concursants d'aquest reality és la d'establir aliances que els ajudin a arribar com més lluny millor i que actuïn com a suport en els moments més durs del programa.

En algunes ocasions, aquestes aliances es comencen a formar abans i tot que l'edició doni el tret de sortida, ja que resulta inevitable que els concursants interactuïn i comparteixin impressions o, fins i tot, confidències.

Fani i Rocío Flores han compartit confidències

Sens dubte, una de les participants estrella d'aquesta edició és Fani Carbajal, exconcursant de 'La isla de las tentaciones' i protagonista indirecta del moment televisiu més viral de tots els temps. Així les coses, i després de patir un greu enfrontament amb Yiya —una altra de les concursants de 'Supervivientes 2020', i exparticipant del reality 'Un príncipe para tres princesas'—, sembla que la parella de Christofer està iniciant una amistat especial amb una de les altres participants de més renom.

Fani Carbajal i Rocío Flores a 'Supervivientes'
Es comencen a produir els primers enfrontaments i s'estableixen les primeres aliances entre els concursants | Mediaset

Es tracta, com no podia ser d'altra manera, de Rocío Flores, que en els últims mesos s'ha convertit en la nineta dels ulls de Telecinco gràcies al seu paper com a defensora d'Antonio David durant l'emissió del programa 'Gran Hermano VIP'.

Tal com ha mostrat en exclusiva 'Mujeres y hombres', ambdues estan aprofitant els primers dies de convivència per compartir esmorzars, estones pegades i, a més, alguna confidència que altra. Quelcom que ha suscitat l'interès especial de les càmeres.

Fani: «A mi Chris em deixa, i em moro»

En aquest sentit cal destacar que Fani, després d'ensenyar-li a Rocío un coixí en forma de cor que li havia regalat el seu xicot abans de marxar cap a 'Supervivientes', feia patent el següent: «El meu xicot i jo ens hem demostrat que, malgrat tot, després d'una espifiada tan monumental, d'absolutament tot, que estem enamorats».

Però no només això. La destinatària del crit d''Estefaníííía!' també ha volgut deixar clar que «em vaig adonar que és l'home de la meva vida. A mi Chris em deixa i em moro». Per la seva banda, Rocío Flores ha declarat que troba molt a faltar a la seva parella: «És diferent, perquè quan passen els anys la cosa es refreda. Però el que sento és amor, no rutina».  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari