La 'nova il·lusió' de Sandra Pica: el seu futur amb Tom Brusse, a l'aire

La catalana té clar que la seva relació sentimental amb el supervivent està trencada

Sandra Pica ahir va arribar a Hondures disposada a posar punt final a la relació que tenia amb el supervivent francès, Tom Brusse, que seguia participant al 'reality' aliè al que la seva nòvia li diria. La jove catalana va viatjar fins al Carib per a tancar definitivament una relació que estava a punt d'expirar, ja que s'havia adonat que era més feliç sense ell. «M'he adonat que soc una noia de 22 anys que vol viure i ser feliç. La cosa és que des que se'n va anar, estic feliç. He tornat a estimar-me, a gaudir de mi, de la meva vida. És una cosa que havia perdut», confessava Sandra.

«El Tom és una persona especial a la meva vida i mer l'estimo, però a vegades estimar no és suficient. Quan l'altre dia em van donar l'oportunitat de viatjar a Hondures, tenia dubtes, perquè havia pres una decisió clara. M'agradaria que si fos a l'inrevés, m'ho diguessin a la cara, així que per què allargar-ho i que després ell torni i s'ho trobi tot de cop i volta? Fa set setmanes sense veure'l, i estimar-lo, l'estimo, però no de la mateixa manera. Veure que fora tot va bé el pot tranquil·litzar», exposava la jove.

La resposta definitiva de Sandra Pica sobre la relació amb Tom Brusse

Després de sentir les paraules de la catalana, Jorge Javier Vázquez va entrar al cor de la qüestió: «Vols trencar amb ell?», li va preguntar. «Sí, jo vaig dir que li he de veure la cara. Però ara mateix, si em tornes a fer aquesta pregunta, et dic que crec que aquestes últimes setmanes m'he valorat moltíssim, com mai ho havia fet, i he arribat a la conclusió que a vegades cal prendre decisions i a vegades estimar també és deixar anar», va respondre Pica.

Al programa d'ahir, Sandra va escoltar com Tom parlava amb Carlos Alba i li feia una confessió: «No puc tenir una amistat amb ella (Melyssa); a la persona que tinc fora no li agradarà. No sento res per ella. Sento afecte, però res més», assegurava.

«Tom no ha fet res que m'hagi fet canviar d'opinió»

Malgrat tot, Sandra no relacionava el fet que volgués trencar amb Tom amb res que ell hagi fet al 'reality'. «El Tom no ha fet res que m'hagi fet canviar d'opinió. No dubto que m'estimi i em trobi a faltar, m'ho he guanyat. Ell també, però alguna vegada li he demanat coses, com que valorés si m'estava fent mal, i ho està fent ara i no fa tres mesos», explicava.

«T'ha canviat la cara. Abans sempre estaves en tensió, crispada, i ara estàs com alliberada», li va dir Jorge Javier. «Havia deixat de relacionar-me amb la gent. Ara gaudeixo de mi mateixa, m'estimo. Havia agafat moltes inseguretats, havia deixat de viure. M'he adonat que no he de viure per a complaure els altres», confessava.

«Estàs amb el Julen, el meu excompany de tron?»

El presentador de 'Última Hora' va preguntar a Sandra si tenia una nova il·lusió, i ella li va contestar: «Sí, jo mateixa». «Estàs amb Julen, el meu excompany de tron?», va incidir Jorge. «Julen és molt amic meu, però més enllà d'aquí, res. Si tingués alguna cosa amb ell, ho reconeixeria i em quedaria tan ampla, però no és el cas. Tinc la total tranquil·litat de poder mirar Tom als ulls i dir-li que no li he sigut infidel. No em plantejo el futur. És un noi amb qui m'ho passo molt bé; no sé què pot passar d'aquí a dos mesos», va dir la jove, que no tanca la porta a tenir alguna cosa amb Julen.


Comentaris

envia el comentari