María Patiño tras perder su diente en 'Sábado Deluxe'

L'estranya part del cos que s'acaba d'operar María Patiño

La periodista és una aficionada als retocs estètics

María Patiño és una de les estrelles de Mediaset més aficionada als retocs estètics. La periodista mai ha amagat les seves ganes per mantenir-se eternament jove gràcies a tractaments i cirurgies de tota mena.

No obstant això, l'últim dels seus retocs estètics ha sorprès molt als seus seguidors per tractar-se d'un lloc una mica fora del normal.

El nou retoc estètic de María Patiño

La presentadora de Telecinco ha aprofitat l'obertura dels centres estètics després del confinament per realitzar-se un tractament rejovenidor a les mans.

El doctor encarregat de realitzar-li la injecció d'àcid hialurònic va ser també l'encarregat de mostrar els resultats a través del compte d'Instagram de la clínica.

«Aquí la nostra estimada @mariapatino1508, ens explica de la seva experiència amb el tractament per a mans. El tractament per rejovenir les mans amb àcid hialurònic. Pot impressionar una mica però és completament indolor i en una sessió la pacient es va amb les mans rejovenides», deia el text que acompanyava la publicació.

Al vídeo, publicat a les xarxes socials, vam poder veure la periodista molt orgullosa i contenta amb els resultats immediats del tractament realitzat a les mans.

María Patiño, aficionada als retocs

«Mira que m'has dit que a mesura que van passant els dies se'm notarà més, però la veritat és que ha estat per a mi un efecte instantani. T'ho dic de veritat, impressionant. Ara tinc unes  mans d'una nena», assenyalava la presentadora.

A més, com s'ha pogut veure al vídeo, la periodista ha aprofitat per realitzar-se un tractament facial i donar-li més lluminositat al seu rostre amb una mascareta de color negre.

Als seus 48 anys, María Patiño s'ha sotmès a nombrosos tractaments facials i corporals. El que queda clar és que la periodista es nega a mostrar els signes de l'edat naturals i inevitables en qualsevol cos.

Li cau una dent en directe

En el programa de 'Sábado Deluxe' d'aquest passat dissabte, durant una pausa publicitària, María Patiño va viure un dels moments més temuts per a qualsevol persona: li va caure una dent. Segons va explicar la mateixa presentadora, en una de les publicitats va voler menjar-se un dels ossets de gominola que la seva companya Lydia Lozano tenia.

Va ser llavors quan, en introduir-se dos ossets a l'interior de la boca, li va caure un dels queixals. «Lydia estava menjant ossets de gominola i n'he agafat dos, i amb el segon, m'ha caigut la dent. Estaven una mica durs, devien estar caducats», deia Patiño. «Ha fet ventosa», va explicar, fent esclatar les rialles de Jorge Javier Vázquez i la resta de tertulians.