Montaje con los solteros y las solteras de La isla de las tentaciones

La nova parella que entra amb més força que mai a 'La isla de las tentaciones'

Un dels membres de la nova parella és molt conegut a Telecinco

‘La isla de las tentaciones’ no deixa de fer història amb cadascun dels seus programes. Així des que ha començat la segona edició hem estat testimonis del descobriment d'una infidelitat anterior a l'espai. I a això cal afegir que fins i tot una de les participants, Melissa, s'ha saltat les normes en traslladar-se fins a la vila dels nois.

No obstant això, per si no fos prou, ahir una parella, la formada per Inma i Ángel, decidia abandonar el concurs. Ho feia per a poder continuar amb la seva vida normal i afrontar nous plans de futur junts. I això el que ha portat al fet que una nova parella hagi d'entrar a ocupar el seu lloc.

La marxa d'Inma i Ángel

Des del primer moment, Inma trobava molt a faltar al seu noi i això li feia que no s'integrés a la casa. És cert que Sandra Barneda la 'va reprendre' perquè reaccionés i visqués l'experiència, però no va servir de res. La jove andalusa va demanar ahir una foguera de confrontació amb el seu xicot i aquest no va dubtar a acceptar-la. Això sí, ho va fer temorós que hagués pogut fer alguna cosa que hagués molestat a la seva noia.

Res més veure's, no van poder evitar abraçar-se i besar-se. Ella li va exposar la situació en la qual estava: «No podia estar sense veure't. Ho estic passant molt malament. M'està afectant molt. No puc relacionar-me bé. No puc parar de trobar-te a faltar i de fer una altra cosa».

Davant aquesta tessitura, junts van prendre la decisió de marxar-se del programa. I ho feien després que Inma manifestés: «M'agradaria que tinguéssim un fill i que ens caséssim». Un desig que Ángel no va dubtar a afirmar que s'anava a complir perquè ella «és la dona de la meva vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Soy el único que está llorando? #LaIslaDeLasTentaciones3

Una publicación compartida de La Isla de las Tentaciones (@islatentaciones) el

Es confirma la nova parella

Precisament per la marxa d'aquesta parella, una altra nova ha d'ocupar el seu lloc. De moment, en l'avanç del pròxim programa no s'ha revelat cap detall dels nous concursants que posaran en escac la seva relació. No obstant això, molts són els rumors que estan circulant per les xarxes socials. Un en concret acaba de ser confirmat.

El rumor que més pes ha anat generant en les últimes hores és el que estableix que els qui entraran a 'La isla de las tentaciones’ són Alessandro Livi i la seva xicota, Patricia Guimeras. Ella no és coneguda per al gran públic, però ell sí. Ho és perquè va ser concursant de 'Gran Hermano’, concretament de l'edició '12+1', en la qual va aconseguir quedar en quarta posició. Perquè aquesta especulació acaba de ser confirmada per la Wikipedia del programa que assegura que Alessandro Livi i Patricia Guimeras són els nous participants del 'reality'. A més, ja s'han filtrat diverses imatges en les quals es veu clarament a Alessandro.

Habitualment la Wikipedia sol cometre diversos errors, però a 'La isla de las tentaciones’ aquest portal ja ha fet de spoiler en diverses ocasions. Durant les emissions de l'edició anterior, en la web es va poder veure com Christofer ja no era concursant del programa a causa del seu abandonament. Aquest esdeveniment encara no s'havia arribat a emetre. Cal recordar que el programa porta diversos mesos gravats, motiu pel qual està costant guardar el misteri.

L'italià, que va ser futbolista, va deixar constància en aquest reality que és tot un seductor. I és que allí va tenir una relació amb Noemí Merino, que es va trencar dins del programa perquè ella li va ser infidel. En concret, va tenir una aventura durant el seu intercanvi al Brasil.

Així mateix, cal no oblidar que Alessandro també va participar després en 'GH La Revolution' i fins i tot en 'Mira quien salta'. Això sí, des de llavors sembla haver-se centrat més en el món de la moda.