Una nova parella de 'La isla' podria haver acabat la relació definitivament

La parella podria haver posat fi a la seva relació, ja que s'ha deixat de seguir en xarxes socials

Patry i Aless Livi a 'La isla de las tentaciones'
La parella podria haver posat fi a la seva relació, ja que s'ha deixat de seguir en xarxes socials | Telecinco

La parella formada per Melyssa i Tom Brusse podria no haver estat l'única en haver posat fi a la seva relació després de 'La isla de las tentaciones'. Hi ha indicis que assenyalen que Alessandro Livi i Patry Guimeras es podrien haver separat després d'haver posat la seva relació a prova. 

A l'inici del programa, la cubana assegurava que havia estat deslleial a la seva parella a l'inici de la seva relació. «Va passar el que havia de passar, i després d'haver-ho superat estem més forts que mai», narrava la jove. 

No obstant això, sembla que la parella no ha estat capaç de superar el programa, ja que fa uns dies tots dos es deixaven de seguir a través de les seves xarxes socials. Un fet que podria destapar la presumpta ruptura de la parella o bé ser una exigència del reality. 

Patry està gaudint després del programa

També crida l'atenció l'actitud de Patry a les xarxes socials. I és que és habitual veure a la cubana passant-s'ho d'allò més bé amb les que han estat les seves companyes de concurs, en especial amb Mayka i Melodie, amb les quals ha compartit esmorzar el passat dijous, 15 d'octubre a Madrid

De moment, ni Aless ni Patry han desmentit ni confirmat la ruptura a l'espera que 'La Isla de las tentaciones' emeti els últims capítols, en els quals les parelles es veuen les cares i decideixen si volen seguir endavant amb la seva relació, o si pel contrari prefereixen abandonar l'illa sols. 

Mentrestant que no es destapa el desenllaç final, la jove continua divertint-se amb la resta de concursants entre els quals hem vist algun temptador. 

Missatge amb molt d'amor cap a Melyssa

El que Patry sí que ha fet en les últimes hores ha estat dedicar unes boniques paraules a la seva companya d'edició, Melyssa Pinto. «Amb tota certesa puc dir que el dolor és el millor mestre entrenador i, gràcies a ell, t'has convertit en la dona que ets avui: una dona valenta, forta i independent, perquè hi ha dones amb més ous que un home. T'estimo germana», sentenciava. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Melyssa es el verdadero ejemplo que detrás de cada mujer existe una historia que la convierte en guerrera. Muchos de aquellos que la llaman loca, sueñan con tener su coraje. Ella es de ese tipo de chicas que plantan su propio jardín y decoran su propia alma, en lugar de esperar a que alguien le traiga flores... INDEPENDIENTES, las llaman. Y tengan claro que de la misma manera que te incluye en su vida, te saca de ella. Una mujer independiente está contigo porque te ama, no porque te necesite . Si desea la luna, ella misma se la baja. Ella conoce su valor y no tiene miedo de estar sola sino lo reconoces. Con toda certeza puedo decir que el dolor es el mejor maestro entrenador, y gracias a él te has convertido en la mujer que eres hoy: una mujer valiente, fuerte e independiente, porque hay mujeres con más huevos que un hombre. Te quiero hermana @melyssapiinto

Una publicación compartida de PATRICIA GUIMERAS (@patry_guimeras) el

Sense cap mena de dubte, i malgrat començar amb molt mal peu, Patry Guimeras ha aconseguit fer-se un lloc a 'La isla de las tentaciones', encara que es desconegui si la seva participació li ha costat la relació amb Aless Livi.


Comentaris

envia el comentari