Nova polèmica a Telecinco: Diuen que un programa 'top' té els dies comptats

El 'reality' va viure una nit molt difícil

Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco
'La Casa Fuerte 2' pot tenir els dies comptats | Telecinco

Dijous passat es va estrenar la segona edició del 'reality' de Telecinco: 'La Casa Fuerte'. Un programa amb el qual la cadena ha pretès omplir el buit que ha deixat l'exitós format 'La isla de las tentaciones'. No obstant això, els resultats no estan sent els esperats per Mediaset. Tant és així que, després del que va succeir diumenge a la nit, 'La Casa Fuerte' podria tenir els dies comptats.

Una nit sota mínims

Els 'realities' de la cadena s'han convertit en el pilar fonamental per aconseguir l'èxit. Així, 'Supervivientes' o 'Gran Hermano', en les seves diferents versions, sempre han aconseguit que Telecinco aconsegueixi unes audiències espectaculars. I, segurament, pensaven que passaria el mateix amb 'La Casa Fuerte', però no ha estat així.

La gala de diumenge a la nit va aconseguir únicament un 14% de 'share', el que va fer que perdés un 3,8% respecte a l'estrena. D'aquesta manera, el format es troba molt lluny de l'èxit que aconsegueixen altres programes de telerealitat.

Cal saber que l'hora de màxima audiència de diumenge va estar molt ajustada. Tant és així, que La 1 va aconseguir un 13,7% de 'share' amb l'emissió de la pel·lícula 'The Equalizer' (2014), protagonitzada per Bruce Willis. D'aquesta manera, queda clar que Telecinco s'ha trobat amb un nou obstacle, i és que el nou 'reality' no aconsegueix 'enganxar a l'audiència'.

La 'pólvora' que tenia 'La Casa Fuerte' va acabar mullada

L'estrena del 'reality' no va aconseguir l'èxit que s'esperava. És per això que els encarregats del programa van prendre mesures per conquistar al públic. Van optar per diverses polèmiques considerant que podrien millorar els resultats:

  • Isa Pantoja, una de les participants que més interès desperta, va ser la protagonista perquè era el seu aniversari.
  • Kiko Rivera va trucar a la seva germana en directe per felicitar-la.
  • Es va donar a conèixer la bronca que havia tingut la jove amb el seu nuvi, Asraf Beno. Una bronca que l'ha deixat en evidència per la manera en la qual va tractar a Isa.

No obstant això, cap d'aquestes polèmiques va aconseguir atrapar l'audiència.

'La Casa Fuerte' no triomfa per aquests motius

No ens sorprèn, des del primer moment el 'reality' no ha despertat massa interès en els espectadors, els quals es van queixar en xarxes socials del pèssim càsting que s'havia realitzat. Sí, van exposar que els concursants, llevat d'alguna excepció puntual, eren simplement 'famosets' sense molt a aportar.

Un altre motiu que explica la situació, és que un gran percentatge de l'audiència s'ha enfadat amb Telecinco perquè ha ofert informació de l'exterior a un concursant, saltant-se així una norma bàsica de qualsevol 'reality'. En concret, Telecinco ha explicat a Isa Pantoja detalls de l'entrevista que el seu germà ha fet a 'Lecturas' parlant malament de la seva mare (Isabel Pantoja).

Evidentment, el programa busca crear conflicte, Cal recordar com en la primera gala es va parlar durant molta estona sobre la suposada infidelitat de Tom a Sandra amb Samira. Aquests i altres motius han fet que 'La Casa Fuerte' no estigui captivant al públic. Així doncs, a Telecinco només els queda dues opcions: introduir elements que despertin interès o posar fi al 'reality'. Caldrà esperar per veure quin camí prenen.


Comentaris

envia el comentari