YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nova reina de 'La isla de las tentaciones' després de Fani i Melyssa

Lola i Lucía lluiten per aconseguir el tron de la tercera edició del programa de Telecinco

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja
Una concursant de 'La isla' s'ha proclamat reina de la nova edició del programa | Mediaset

La tercera edició de 'La isla de las tentaciones' està sent tot un èxit gràcies als moments que ens està regalant una de les concursants; Lola s'ha convertit en la reina del programa després de Fani i Melyssa, que també ens van regalar moments de tensió i d'emoció. Ara bé, Lola també ha aconseguit guanyar molts enemics. 

La nova reina de 'La isla de las tentaciones'

La primera edició de 'La isla de las tentaciones' va sorprendre amb l'èxit que va aconseguir en pocs dies. De fet, aquest èxit va ser gràcies a Fani que, tot i participar amb el seu xicot Christofer, va caure en els braços de Rubén. 

Posteriorment, va arribar la segona temporada i Melyssa va quedar-se amb el tron de Fani després de protagonitzar diversos conflictes amb la seva parella Tom Brusse, amb qui va posar fi a la relació i va aconseguir guanyar molts seguidors. De fet, va ser anomenada 'la reina Melyssa'.

No obstant això, la tercera edició de 'La isla de las tentaciones' ha arribat amb una nova reina, Lola, que ha aconseguit sorprendre'ns en tot moment. 

Lola de L'Illa de les Temptacions 3
Lola és la reina indiscutible de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones' | MEDIASET

Per què ha aconseguit ser la reina?

Lola s'ha convertit en la reina de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones' per diversos motius. La primera raó és perquè ens va sorprendre quan va arribar a la República Dominicana manifestant que era una noia molt tranquil·la, però després va demostrar ser una persona completament diferent quan va veure a Simone. Des de llavors, Lola ha actuat sense pensar i s'ha deixat emportar pels impulsos.

Per altra banda, dins del programa també ha flirtejat amb Carlos, que ha aconseguit deslligar la passió de Lola sota els llençols. És per això que Lola ha guanyat molts seguidors, però també molts enemics; la gent no entén que flirtegi amb un noi, després se'n penedeixi i finalment torni a flirtejar amb un altre noi. 

Tot i això, assegura que vol estar amb la seva parella, però ha tornat a tenir relacions sexuals amb Carlos. És més, segurament Lola té coses pendents amb les quals sorprendre'ns. 

La seva rival: Lucía

Hi ha una altra concursant que tampoc ens està deixant indiferents: Lucía. Aquesta concursant ha estat enganyada per la seva parella, Manuel, i també ha estat 'traïda' per Lola, que s'ha quedat amb Carlos. És per això que la gaditana també ha aconseguit molt protagonisme, però no és tan impulsiva i per això ha perdut el tron.

Per tant, la reina indiscutible és Lola, el seu regne és la República Dominicana i el seu rei és Carlos. Tot i això, la seva història encara no està escrita i caldrà esperar per sortir de dubtes. Ara bé, ella ha manifestat que està disposada a passar-ho bé. 


Comentaris

envia el comentari