Ana Milán torna a la 'guerra' com mai s'hauria imaginat

L'actriu travessa un dels millors moments de la seva carrera professional

L'actriu Ana Milán somrient
L'actriu travessa un dels millors moments de la seva carrera professional | Instagram

Aquests últims temps, la pandèmia del coronavirus ens ha deixat un gran descobriment a les xarxes socials. En ple confinament per l'emergència sanitària, les 'stories' de l'actriu Ana Milán es convertien en una gran desconnexió per als seus seguidors, que no es perdien cap dels seus vídeos i directes a Instagram.


El seu èxit va ser tan gran, que Atresmedia va veure l'oportunitat de convertir les publicacions de la intèrpret sobre la seva vida en una nova sèrie, sota el nom de 'ByAnaMilán', que estarà disponible a la plataforma Atresplayer Premium.


'ByAnaMilán', la nova sèrie que es cou a Atresplayer


El grup d'Atresmedia passarà per tant a compartir les vivències de l'actriu, a través d'un 'mix' entre realitat i ficció, un format on Ana Milán es casarà i aconseguirà el paper de protagonista en una pel·lícula. Les coses es complicaran quan es veurà colpejada per les dificultats del destí, quedant desorientada i havent de lluitar per la seva supervivència.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que da igual que se nuble, que el sol se lleva por dentro...

A post shared by Ana MiLán (@byanamilan) onDarrere els guions de la nova comèdia d'Atremedia hi ha Almudena Ocaña, Aurora Gracián, Diego Pinillos i Javier Galán, mentre que la direcció recau en Rómulo Aguillaume, també figurant. La nova sèrie, realitzada en col·laboració amb Buendía Estudios, iniciarà el seu rodatge el pròxim mes de setembre.


També torna al retrobament de 'Física o Química'

La relació d'Ana Milán amb Atresmedia és immillorable. L'actriu donarà vida també a Sara Montiel en la sèrie de 'Els Javis' sobre la vida de la Veneno. I al seu torn, l'actriu reprendrà el seu paper d'Olímpia a 'Física o Química: el retrobament'.

D'altra banda, Milán també es posarà una vegada més en la pell de la implacable Victoria de la Vega en una nova pel·lícula sobre 'Cámera Café'. És obvi que l'actriu viu un esplèndid moment professional, amb més projectes que mai, i que es troba en un dels millors moments de la seva carrera.


Comentaris

envia el comentari