Promo de 'Sálvame Okupa'

La nova versió de ‘GH’ s’anomenarà ‘Sálvame Okupa’

Telecinco ha fet públics els detalls de la versió de 'Gran Hermano' on participaran deu col·laboradors del programa 'Sálvame'

Ja és oficial. Els rumors que apuntaven que Telecinco podria estar preparant una nova versió de ‘Gran Hermano’, s’han confirmat.  La cadena té previst emetre un programa on els protagonistes seran deu col·laboradors de ‘Sálvame’, que hauran de conviure a la casa de Gaudalix de la Sierra. Una de les apostes que sonaven per batejar aquest concurs era ‘Sálvame Weekend’ però finalment s’ha fet públic que s’anomenarà ‘Sálvame Okupa’.

Tot i que ja es comencen a saber alguns detalls importants de l’espai, la identitat dels participants segueix sent una incògnita. L’únic requisit per entrar a ‘Sálvame Okupa’ és ser col·laborador del programa, però aquesta condició la compleixen molts personatges que en alguna ocasió han format part del format donant la seva opinió des del rol de col·laboradors.

Els possibles concursants

Alguns dels col·laboradors de 'Sálvame'
Alguns dels col·laboradors de 'Sálvame' ja han descartat la seva participació al nou 'reality' | Telecinco  

Això sí, algunes persones ja s’han descartat com a possibles concursants  com són Belén Esteban, Chelo García Cortés, María Patiño, Gema López o Kiko Hernández. D’altra banda, alguns dels candidats a formar part del programa són Lydia Lozano, Gustavo González i Rafa Mora.

Aquests últims podrien optar a cobrar un ‘caché’ bastant suculent si finalment se sumen a protagonitzar aquesta aventura, ja que la setmana passada es va publicar a diferents mitjans de comunicació que el salari per una setmana seria de 8.000 euros. Tot i això, la xifra podria variar depenent del participant, ja que els personatges amb més pes veurien com s’augmenta el seu sou de la mateixa manera que passa amb ‘Gran Hermano’.

  • Notícia relacionada: Els col·laboradors de 'Sálvame' cobraran 8.000 euros en la nova versió de 'GH'

Una setmana tancats

Los colaboradores de Sálvame
El programa comptarà amb la participació dels col·laboradors de 'Sálvame' | Telecinco  

Pel que fa al format, pot ser un dels espais amb més èxit de la cadena perquè  l’audiència té moltes ganes de veure com serà la convivència durant 24 hores  d’alguns dels rostres més coneguts de ‘Sálvame’. A més, la durada del programa no s’allargarà durant mesos com a altres edicions de ‘Gran Hermano’.

Els participants només estaran tancats una setmana, tot i que la cadena podria plantejar-se ampliar la seva duració si el programa aconsegueix bones xifres d’audiència. Sigui com sigui, els problemes i els moments tensos dins de Guadalix de la Sierra estan gairebé assegurats tenint en compte la personalitat de la majoria dels col·laboradors de ‘Sálvame’.

  • També pots llegir: Carmen Borrego abandona ‘Sálvame’ per les crítiques dels seus companys