'Sálvame' estrena una nova versió de cuina

Els col·laboradors seran els protagonistes de l'espai

Jorge Javier Vázquez, Lydia Lozano i Antonio David Flores
'Sálvame' tindrà una nova versió nocturna però de cuina | Telecinco

La manca de 'realities', un cop finalitzi 'Supervivientes', ha obligat Telecincoa inventar-se un nou format que ocuparà les franges que deixarà lliure el programa de supervivència.

Els protagonistes d'aquest nou format seran els col·laboradors habituals de 'Sálvame' i que han estat al peu de canó durant tot el confinament. Potser el fet que tot aquest equip sí que pugui acudir a les instal·lacions de Telecinco ha motivat la productora del programa a comptar amb ells per al nou espai i que sorprendrà tothom.

'Sálvame: La última cena'

La cadena ja prepara 'La última cena', un programa que començarà a 'Sálvame tomate' i que enfrontarà dos col·laboradors per demostrar quin d'ells és el millor cuiner. El jurat seran els espectadors i els mateixos companys de programa, que acudiran com a amfitrions a aquests sopars televisats.

Els temes de conversa durant els sopars es basaran en polèmiques sorgides durant les tardes i tindran certa semblança a 'Sábado Deluxe', amb un plató adaptat a aquest espai que es podrà veure pròximament en els nostres televisors.

Sense cap mena de dubte, hi haurà alguns col·laboradors que jugaran amb avantatge, ja que alguns d'ells, com Víctor Sandoval, ja han participat a 'Ven a cenar conmigo: Gourmet edition' i saben com funcionen aquests 'talents' culinaris. De fet, gairebé podríem dir que aquest nou programa serà una espècie de 'Ven a cenar conmigo: Sálvame edition'.

Belén Esteban, personatge clau en el nou programa de Telecinco

Belén Esteban s'ha convertit en tot un referent a les cuines televisives. Durant tot el confinament ha ofert un espai de cuina de 'Sálvame' que ha fet que es guanyi el respecte de tots els seus companys. És per això que ens fa pensar que la col·laboradora tindrà un paper molt rellevant dins el nou programa, on previsiblement seguirà apareixent des de casa, a causa del confinament total que està seguint.


Comentaris

envia el comentari