La reportera de Telecinco que ha girat l'esquena a la cadena per iniciar una nova vida

La seva última aparició va ser l'any 2018 al programa 'Hipnotízame' d'Antena 3

La presentadora, actriu i model espanyola Inma del Moral
Inma del Moral ha canviat completament la seva vida després de deixar la televisió | Instagram

Ja han passat 21 anys des que Inma del Moral va deixar per sorpresa 'El Informal'. La reportera va marxar del programa de Telecinco després que sortís a la llum la seva relació amb el periodista Pedro Ruiz, amb qui es portava 26 anys. En aquell moment, Inma es trobava en la seva època daurada i Antena 3 va decidir apostar per ella com a presentadora del nou programa de la cadena, 'El Rayo'. No obstant això, el late night va ser cancel·lat poc després de la seva estrena. 

Després d'aquest fracàs, la reportera va treballar en altres programes i fins i tot va fer d'actriu al cinema i la televisió, però mai va aconseguir tant èxit com havia tingut anteriorment. De fet, va aconseguir dos premis Godoy, un a la Pitjor actriu per 'Locos por el sexo' (2006) i un altre a Pitjor actriu de repartiment per 'La marcha verde' (2003). L'any 2016 va aparèixer a la mítica sèrie de RTVE 'Cuéntame', i l'última vegada que se la va veure a la televisió va ser l'any 2018 al programa 'Hipnotízame' d'Antena 3

Imatge d'una firma de sabates

Ara, l'actriu ha fitxat per la firma de sabates madrilenya 'Del Moral', amb la que comparteix nom però no vincle familiar. Inma s'ha convertit en la imatge de l'estiu de la marca i ha inundat el seu perfil d'Instagram amb imatges de la campanya. 

No és la primera vegada que la periodista és la imatge d'alguna marca. Ángel Álvarez, el fotògraf que va fer les imatges promocionals de 'Velvet Colección' i de 'La Peste', es va posar en contacte amb l'actriu el passat mes de juny perquè participés en una sessió per denunciar la contaminació dels oceans

Després de retirar-se de la televisió, Inma s'ha volgut centrar en la seva vida privada. Pel que s'ha pogut saber, està casada amb el càmera argentí Juan Herrera, amb qui va contraure matrimoni l'any 2003 i amb qui té un fill, Tomás, nascut el 2006.

Una de les seves últimes intervencions ha estat en el llibre 'Vivir sin gluten', on parla de la seva experiència com a celíaca. Segons ella mateixa explica, li van diagnosticar la malaltia després del naixement del seu fill. Caldrà esperar si decideix tornar a participar en alguna sèrie o abandonarà definitivament les pantalles per dedicar-se a la seva família. 


Comentaris

envia el comentari