Fotomuntatge d'Àlex Casademunt i la seva parella, Judit

La sorprenent nova vida de Judit, la parella d'Àlex Casademunt

Àlex Casademunt i Judit havien muntat junts un negoci que comença a funcionar

La inesperada mort d'Àlex Casademunt va deixar un gran buit dins de la seva família. I és que, malgrat que el cantant tenia molts plans, un fatal accident de trànsit ho va truncar tot.

Tot i que estava molt centrat en la seva feina musical, alhora tenia entre mans un negoci que havia posat en marxa amb la seva parella, Judit Puig, i amb l'objectiu de fer-se un forat al món de la moda.

Concretament, Àlex i la seva noia havien posat moltes esperances en una firma de mitjons que va sortir al mercat amb el nom de 'SonSocks', però la seva mort també va acabar frenant la proposta.

D'un dia a l'altre, la pàgina web de l'empresa va deixar de funcionar i durant un temps no es va saber res més de la iniciativa. Només se sabia que el cantant i Judit hi havien posat molt esforç, i que estaven molt il·lusionats amb la idea.

Imatge d'Àlex Casademunt mirant a càmera mig somrient
Àlex Casademunt va deixar un gran buit dins la seva família | TVE

Era un àmbit totalment desconegut per a ells, però estaven encantats de poder treballar units, ja que els hi permetria passar més temps junts. Tot i això, la pèrdua del cantant va deixar molt tocada la seva noia, que no es va veure amb ganes de continuar amb el negoci.

Ara que ja han transcorregut deu mesos des del terrible accident, l'empresa ha tornat a funcionar. Per tant, els que vulguin comprar un dels productes que va idear Àlex Casademunt ja ho poden fer.

Àlex Casademunt en un photocall
Àlex Casademunt era un dels cantants més reconeguts d''OT' | GTRES

De fet, s'havia convertit en el millor ambaixador perquè lluïa els mitjons a les seves xarxes socials, i eren molts els seguidors que s'hi interessaven. És clar que, a partir d'ara, el negoci no funcionarà igual, però han intentat tirar-lo endavant per Àlex.

Així, Judit vol rendir-li el seu particular homenatge reprenent aquest projecte en què havien posat tantes il·lusions. Sí, perquè quan va perdre a l'amor de la seva vida, ella es va mostrar abatuda i va desaparèixer completament de les xarxes socials, on, en principi, no té previst tornar-hi.

Ara el seu objectiu és centrar-se de ple en la seva faceta professional i oblidar-se del tot de l'univers 2.0. I no només es dedica a la gestió de la companyia de moda que va fundar amb el cantant sinó que també treballa al departament de màrqueting d'una empresa de venda a l'engròs.

Imatge d'Àlex Casademunt i la seva xicota Judit
Àlex i Judit, en una imatge que van compartir a les xarxes socials | INSTAGRAM

Àlex Casademunt estava encantat amb el negoci de moda

A través del treball, Judit tracta de mantenir la ment ocupada per intentar girar full, puix que mai podrà oblidar tot el temps viscut al costat d'Àlex Casademunt, amb qui residia a Barcelona. Després de la seva pèrdua, res ha tornat a ser igual per als seus amics.

Era el principal motor de la seva família, l'encarregat de treure'ls un somriure i donar-los suport en els moments més crítics. «Tant era l'hora que s'acostés o s'aixequés, ell sempre estava al peu del canó», assegurava un bon amic.

Va ser tan gran el buit que va deixar entre la gent que el coneixia que, només morir, els seus companys a l'acadèmia d''Operación Triunfo' es van proposar rendir-li un homenatge en forma de concert. De fet, van intentar reunir-se tots l'estiu passat, però finalment no es va dur a terme el tribut.

Imatge d'Àlex Casademunt amb ulleres de sol
Àlex sempre va tenir molta passió per la música | Instagram

De moment, es desconeixen els veritables motius pels quals finalment no es va dur a terme. Però, la seva família, en vista del que va passar, va optar per no posposar-ho més vegades, encara que no es descarta que es faci algun esdeveniment amb el pas del temps.

En qualsevol cas, Àlex Casademunt ha rebut el millor homenatge per part de Judit, la seva companya de vida, qui s'ha esforçat per tirar endavant el negoci que havien muntat junts. I tot per ell, perquè ningú s'oblidi d'una de les figures més reconegudes d''Operación Triumfo'.