IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El concursant de 'GH 1', Israel Pita, té una nova vida com a zelador i pare de dos fills

La seva expulsió va ser un moment molt mediàtic i romàntic

Imagen de Israel Pita en su paso por 'Gran Hermano'.
Imatge d'Israel Pita al seu pas per 'Gran Hermano'. | Cedida

D'ençà que 'Gran Hermano' va començar, moltes persones han passat per la casa de Guadalix i totes han quedat gravades, per les càmeres o per la nostra memòria. Ja fa divuit anys que va arrencar el programa que en els seus inicis era tota una novetat. Entre els concursants de la primera edició, s'hi troba Israel Pita, un jove de Galícia de 26 anys.

El participant va ser el protagonista d'un dels moments més romàntics i mediàtics del programa perquè la seva parella en aquells temps, Silvia Casado, també estava nominada i quan es va conèixer la decisió del públic van acabar abandonant dues persones la casa i no només l'expulsat.

Expulsió i abandonament 

Els enamorats van ser nominats alhora i es van convertir en rivals, fet que no els hi va agradar gens perquè sabien que un o altre hauria de marxar i només havien estat una mica més de dues setmanes a la casa. La persona expulsada va ser Pita, tan sols amb un 50,31% dels vots, una xifra molt justa. Tanmateix, va tenir lloc un fet inesperat que va capgirar la història.

Imagen de Israel Pita junto a Silvia Casado.
 Israel Pita junt amb Silvia Casado. | Cedida

 

Silvia va decidir abandonar el programa perquè no volia continuar dins la casa si el seu xicot no hi era. Per tant, ambdós van abandonar, van sortir de la casa i, més endavant, van tenir un fill. Tot i això, va arribar un dia en què l'amor es va acabar i, actualment, ja no estan junts.

Es compleixen els seus somnis

En sortir del programa, Pita va continuar els seus estudis per ser zelador de la Xunta; de fet, quan va entrar s'estava preparant les oposicions. A més, va aconseguir treballar del que havia estudiat i amb bona companyia. Després del seu pas pel 'reality', es va presentar a 'Hotel Glam', però també va ser expulsat molt ràpidament; en aquesta ocasió, una setmana després de començar.

Imagen de Israel Pita como celador junto a dos de sus compañeras.
Imatge d'Israel Pita com a zelador junt amb dues de les seves companyes. | Cedida

 

La seva vida ha canviat molt d'ençà que va entrar al programa. Ara viu a Màlaga, està amb una altra dona i ha tingut el seu segon fill. No obstant això, la relació entre les dues famílies és molt bona, sobretot per la part de Pita.
 

Imagen de Israel junto a Silvia Casado y su hijo Hugo (a la izquierda) y con su nueva mujer (a la derecha)
Israel junt amb Silvia Casado i el seu fill (a l'esquerra) i amb la seva nova dona (a la dreta) | Cedida

Comentaris

envia el comentari