Les noves mesures d'Operación triunfo perquè no es repeteixi el cas 'Carlota Prado'

La productora ha implantat un nou dispositiu de vigilància

Avui comença una nova edició d'Operación Triunfo i des de la seva productora 'Gestmusic', sobretot després del viral cas de Carlota Prado a 'Gran Hermano', han volgut prendre una sèrie de mesures perquè cap cas com aquest es pugui tornar a repetir. Un fet així podria portar molts problemes legals i una mala imatge que trigaria temps a reparar-se.

La directora de l'Acadèmia, Noemí Galera, ha explicat que la casa on conviuran els concursants s'ha equipat amb diferents elements que ajudaran a evitar una situació que alteraria la convivència dels participants.

El nou dispositiu de vigilància

El primer canvi és que, en aquesta edició, les habitacions disposen d'un botó vermell que serveix per avisar al programa si hi hagués algun problema, ja que recordem que per la intimitat dels concursants allà no hi ha càmeres. A més, ha puntualitzat, que els concursants ja saben que si surten al passadís, hi ha una càmera connectada 24 hores i des d'on poden parlar amb l'equip del programa.

Una altra de les novetats que ha mencionat Noemí Galera és que aquest any no hi haurà possibilitat d'ingerir begudes alcohòliques en cap ocasió. L'any passat durant una festa entre alumnes i professors si van poder beure i pot ser que el resultat no agradés al programa i per això han optat per suprimir-ho.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari