Toñi Moreno i José Antonio Avilés al plató de 'Viva la vida'

De mal en pitjor: La novetat de 'Viva la vida' que no convenç a l'audiència

Les xarxes socials han parlat del que va passar el cap de setmana

Tan sols fa un mes que Diego Arrabal va decidir marxar de 'Viva la vida' després de diversos anys col·laborant en el programa. El conegut paparazzi ho feia de manera totalment sobtada, deixant als seus companys molt sorpresos per la notícia. 

El paparazzi abandonava el plató després d'un fort enfrontament amb 'Las Campos'. De fet, a les xarxes socials es va acomiadar sense donar cap explicació: el mateix anunciava que s'anava a través de les seves xarxes socials sense donar més explicació: «Vull ser jo l'encarregat de comunicar-vos que després de més de tres anys participant en el programa 'Viva la Vida', ha arribat el moment de dir-vos adeu. (Jugar amb el meu fill els caps de setmana no té preu) Sort per a tots!!! Gràcies».

No obstant això, Arrabal ha tornat amb més força que mai. El paparazzi ha volgut tornar a ocupar la cadira del conegut programa de Mediaset per parlar sobre el conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera. Més odiat que estimat, Diego Arrabal no ha donat cap expliació sobre la seva tornada al programa i ha parlat directament sobre 'Cantora: la herencia envenenada', el programa que va emetre Mediaset el passat 13 de novembre. 

Diego Arrabal es posiciona en el conflicte entre Kiko i Isabel

El paparazzi va assegurar conèixer els motius pels quals el fill de la cantant havia iniciat aquesta particular guerra mediàtica contra la seva mare. «Puc entendre-ho, però aquestes maneres de reptar a la mare em desquadren moltíssim. Que se sorprengui amb l'edat que té... A mi em cau quan se li pregunta a Kiko i diu que no s'ha llegit el testament. Un s'adona que va a totes quan pronuncia la paraula presó. Hi ha una cosa molt creïble que és quan es quedava sense veu, això és dels nervis.», sentenciava Arrabal.

Com ja és habitual per al paparazzi, no ha pogut evitar criticar les diverses opinions que els seus companys havien donat sobre el conflicte. Tant és així, que s'ha mostrat especialment dur amb Luís Rollán, després que aquest assegurés que Kiko Rivera està molt dolgut. 

«Respecte a Kiko i la seva decisió, sí que em fa por les conseqüències a llarg termini, no en l'àmbit legal sinó emocionalment, sé com és la relació entre mare i fill, que hagin tingut els seus moments, que hi hagi una reconciliació ho veig molt difícil... », assegurava Rollán.

Arrabal no ha dubtat en llançar-li una crítica al seu company de programa i dir-li que si tan amic era d'ella perquè no li havia enviat un missatge preocupant-se pel seu estat emocional. Justament, la seva sinceritat, ha estat lloada entre aquells que esperaven amb ànsies la seva tornada al plató. 

«Quina alegria tornar a veure a Diego Arrabal en el programa, l'únic que diu les coses a la cara», «Sort que ha tornat Diego Arrabal, una mica de seny al programa si us plau», «Però Diego Arrabal no havia marxat del programa per poder estar i jugar amb el seu fill els caps de setmana?»,«Mira, ja li ha marxat l'empipament a Diego Arrabal, ja està a la seva cadira», eren alguns dels comentaris que es podien llegir a favor i en contra de la seva tornada.