Els espectadors de TV3 reben la notícia que esperaven: els programes que tornen

Es confirma el retorn de 'Polònia' i 'Com si fos ahir'

Logotip TV3
Ja se sap quins seran els programa estrella de la tardor a TV3 | TV3

La CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) va haver de revisar totes les partides de despesa en producció audiovisual a causa de la dràstica caiguda en els ingressos publicitaris provocada per la pandèmia de la Covid-19. Algunes produccions com el programa 'Polònia' o la telenovel·la 'Com si fos ahir' es van haver de deixar d'emetre, encara que TV3 ha anunciat que les recuperarà de cara a la temporada de tardor. 

Aquest mateix dilluns, el periodista Rocco Steinhäuser ha anunciat en exclusiva i a través de Twitter totes les novetats i la graella que té preparada TV3 per la nova temporada de #TardorTV3

Tots els detalls de la nova temporada

Per arrencar amb el day time, TV3 segueix apostant per 'Els Matins', el magazín matinal de referència a Catalunya. De les 8:15 hores i fins a les 11 hores es podrà seguir tota l'actualitat catalana de la mà de Lídia Heredia. A més, tal com avança Steinhäuser, el programa estrenarà decorat. 

Ricard Ustell serà l'encarregat d'agafar el relleu amb 'Planta Baixa', un programa d'actualitat social i política amb reporters al carrer i connexions en directe. A les 14 hores es deixarà pas al TN comarques i al TN migdia, i després torna de nou a TV3 la telenovel·la 'Com si fos ahir'. De moment, s'emetran només resums. 

A partir de les 16:40 hores i fins a les 20:25 hores la programació segueix amb 'Tot es mou'. Helena Garcia Melero seguirà connectada a l'actualitat, mentre que Lluís Marquina s'encarregarà de la divulgació i l'entreteniment de les tardes de TV3. Segons Steinhäuser, també estrenaran decorat.

Després del TN vespre, les nits de dilluns es podrà veure a TV3 l'spin-off de l'exitosa sèrie de Merlí: 'Merlí. Sapere Aude', amb Carlos Cuevas com a protagonista. Els dimarts serà el torn de 'Sense Ficció', el programa de documentals de referència de TV3, mentre que els dimecres es podrà veure l''APM' i 'Joc de Cartes'. A més a més, Marc Ribas estrenarà un nou concurs anomenat 'Pop up xef'. 

El 'Polònia' tornarà a TV3 les nits de dijous, encara que no se sap quan s'emetran els nous programes. De moment, se seguirà amb el concurs 'Persona Infiltrada' presentat abans per Anna Simón i ara per Marta Torné. Els divendres, TV3 fa una aposta segura amb 'Zona Zàping', i tot seguit, una pel·lícula. 

'Preguntes Freqüents' seguirà plantejant preguntes d'actualitat les nits de dissabte, i el '30 minuts' serà el protagonista indiscutible dels diumenges. 


Comentaris

envia el comentari