Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient a càmera

El número de loteria que volen a 'El programa de Ana Rosa': premonició en directe

Una de les presentadores del programa dels matins de Telecinco ha demanat el número de loteria sense pensar-s'ho

Ja ha començat el compte enrere per a l'arribada del Nadal i, per tant, l'interès per a saber quines restriccions hi pot haver a causa del coronavirus. Això sense passar per alt que molta gent ja ha comprat un dècim de loteria per a l'anomenat 'Gordo' de Nadal.

Un sorteig per al qual 'El programa de Ana Rosa' ja ha adquirit un número. Exactament, la presentadora Ana Terradillos ho va decidir ahir en ple directe. Va tenir un pressentiment i va demanar un número en concret: el 42.758.

L'origen del pressentiment d'Ana Terradillos en ple directe a 'El programa de Ana Rosa'

Ahir al matí, un equip de l'espai de Telecinco esmentat va fer un reportatge a Galícia sobre com els bars i restaurants començaran a sol·licitar el passaport covid als clients i sobre com afrontaran les possibles limitacions d'aforament que puguin tenir.

Captura d'un moment d''El programa de Ana Rosa'
L'entrevista a l'empresària ha donat protagonisme a un número de loteria | Telecinco

La cosa és queuna reportera va entrevistar la propietària d'un bar a Lugo sobre la situació. I ella va ser molt contundent. «Els propers mesos seran complicats, perquè estan pujant els contagis», va dir.

D'aquesta manera, l'empresària va evidenciar la situació difícil en què es troba la comunitat autònoma.

Segons va comunicar la reportera, «el nombre de contagis creix una mitjana d'entre 300 i 400 casos al dia, i als hospitals ja es comença a notar una petita pressió. A més, hi ha tretze casos positius de la variant sud-africana òmicron al país veí, Portugal».

Ana Rosa Quintana i els seus companys
Ana Terradillos i els seus companys de programa han tingut un pressentiment després de l'entrevista a l'empresària gallega | Europa Press

Ana Terradillos demana el número de loteria de Nadal del local

Després de l'entrevista, Jano Mecha, a plató, va destacar que al bar hi havia un número de loteria que ha aparegut en nombroses ocasions, i, per aquest motiu, va demanar als seus companys que adquirissin un dècim per als integrants del programa.

 

I va ser en aquest moment quan Terradillos va prendre la paraula, que va dir: «Hem tingut un pressentiment. Imagina't que després toca el 42.758». D'aquesta manera, es va sumar a la sol·licitud que volien tenir, almenys, una participació.

Així doncs, ja sabem amb quin número jugaran els integrants del de l'espai matinal el 22 de desembre. Caldrà esperar per a veure si el pressentiment que han tingut es compleix o no.