Núria Marín embogeix en directe amb la proposició indecent d'Iván a 'La Casa Fuerte'

La parella d'Oriana va revelar que la seva fantasia sexual és tenir sexe en directe amb la presentadora

Núria Marín en un plató de Telecicno
Núria Marín embogeix en descobrir el que Iván desitja a 'La casa fuerte' | Telecinco

Núria Marín va quedar-se de pedra després d'escoltar un dels desitjos més íntims d'un concursant de 'La casa fuerte' i que la tenia a ella de protagonista. Els concursants van decidir jugar al clàssic 'joc de les cadires', però ho van fer amb una versió mixta amb el joc d''Atreviment o veritat' que tants bons moments ha deixat a gairebé qualsevol grup d'amics. 

Amb la nova dinàmica que van implementar a Telecinco, els concursants que quedaven eliminats del 'joc de les cadires' havia de respondre una difícil pregunta i havien de dir la veritat. Una de les primeres participants a caure del joc va ser Juani, que va admetre en directe que «mai havia fet pipí en una piscina, però sí a la dutxa». Però va ser l'Iván González qui va donar la resposta més sorprenent i inesperada del joc. 

Un cop va quedar eliminat, Iván va confessar a la presentadora Núria Marín que «una de les seves fantasies sexuals seria tenir sexe amb ella i en directe». La catalana no va saber respondre i va quedar amb una cara de sorpresa que els espectadors ràpidament van recollir. 

La resta de concursants també fan les seves confessions més íntimes

Després d'aquesta confessió, la resta de concursants no van tenir res a fer quan van fer les seves, ni tan sols María Jesús Ruiz, que va confessar en directe amb quants homes s'havia ficat al llit: «No me'n recordo, però crec que entre deu i vint», va dir. 

  

Yola Berrocal, per la seva banda, va reconèixer que «un cop va veure un OVNI», i la seva companya Leticia Sabater va recordar com va ser la seva primera vegada: «En un avió amb el pilot segon de bord».

El secret de Ferre tractava d'alguna cosa no gaire higiènica: «Vaig estar sense dutxar-me un dia i mig». Pel que fa al de Cristina, la jove va dir que «la seva pitjor cita va ser una en la qual el noi no s'havia rentat les dents».

Però la guanyadora del 'Joc de les cadires' va ser la sempre polèmica Oriana Marzoli, que va reconèixer que «un dels seus majors defectes és que és molt exigent amb ella mateixa».


Comentaris

envia el comentari