Una presentadora catalana de Telecinco denuncia greus amenaces: «No et reconeixaran, estúpida»

La xarxa social ha assegurat que no veu «res» estrany en el missatge

Núria Marín a 'Salvame Naranja'
La presentadora Núria Marín denuncia amenaces a Instagram | Telecinco

La catalana Núria Marín, coneguda presentadora de Telecinco i Mediaset, ha denunciat en les últimes hores unes greus amenaces que ha rebut al seu compte d'Instagram.

La presentadora ha compartit a Twitter el missatge que va rebre per part d'un desconegut. Ha explicat que les seves paraules la van portar a denunciar-ho a la xarxa social, va enviar un missatge denunciant el contingut però Instagram va respondre que no veia «res estrany» en el contingut.

«Sembla que a Instagram no li sembla que aquest missatge privat que he rebut sigui motiu suficient per tancar el compte a l'individu que m'ho envia. Ho vaig denunciar ahir i la resposta és que no veuen res estrany. És a dir, es pot amenaçar amb pallisses però no es pot ensenyar un mugró. Bravo», ha explicat Marín, en referència a la forta censura de la xarxa social amb imatges que puguin resultar eròtiques i que no repeteix amb continguts violents. 

El missatge que ha rebut Núria Marín, en canvi, era força explícit: «No tinc paraules per a descriure com em sento però et diré una cosa, si estigués a Catalunya, et donaria una [pallissa] que no et reconeixerien ni els teus familiars, estúpida de merda. Asquerosa. Ets una bastarda».

Els seguidors recolzen Núria Marín

Com era d'esperar, davant d'aquests missatges plens d'odi, els seus seguidors i altres companys de Telecinco s'han posat del seu costat i li han enviat tot el seu suport, alhora que denuncien també la doble moral de la xarxa social a l'hora de censurar uns continguts i no uns altres. 

Miguel Frigenti, company seu a Mediaset, li ha donat la raó dient que «és molt fort» i que «no serveix de res denunciar. Jo ho he fet amb desenes d'amenaces i insults i contesten que no troben res que infringeixi les normes d'ús. Al·lucinant».

Marín ha respost al missatge de Frigenti assegurant que els usuaris «estan totalment desprotegits» i que, tot i que respecta la llibertat d'expressió, situacions això no només no s'haurien de permetre, sinó que s'haurien de castigar

El periodista Saúl Ortiz també ha volgut posar-se al costat de la presentadora, i fins i tot li ha demanat que no esborri el nom de l'usuari que li va enviar l'amenaça, que no cal protegir un individu així. Núria Marín, però, ha assegurat que, tal com funcionen les xarxes socials, si publiqués el nom encara «el protegirien més a ell que a mi».


Comentaris

envia el comentari