App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Demanen l'acomiadament de Núria Marín després de la darrera gala de 'La casa fuerte'

Les xarxes socials s'han bolcat en contra

Imatge d'arxiu de Núria Marín
Núria Marín ha estat molt criticada per com va actuar en l'última gala | LND

Durant la gala d'aquest diumenge de 'La casa fuerte' no només es va viure un moment de tensió per la picabaralla que van mantenir la presentadora, Sonsoles Ónega, amb la participant Fani sinó que també hi va haver un instant de gran angoixa. En concret, el que va succeir va ser que Maite Galdeano va tenir un problema durant una de les proves i va protagonitzar uns angoixants segons a la piscina.

No obstant això, a la fi, tot va quedar en un ensurt gràcies a la ràpida actuació de diversos concursants. Tot el contrari del que va fer la conductora de la gala a la casa, Núria Marín, que es va mantenir impassible. I això li ha fet guanyar nombroses crítiques en xarxes socials. És més, fins i tot han demanat el seu acomiadament.

L'origen de la situació angoixant

Fani i Christopher es van enfrontar a Maite Galdeano i Cristian Suescun en una prova per aconseguir ser immunes. En concret, van haver de disputar a la piscina un partit de 'waterflo' i ho van fer amb amb vestits de neoprè i flotadors gegants. Quan va donar inici el joc, Maite es va llançar amb tant ímpetu a l'aigua que va provocar que quedés cap per avall, amb la majoria del cos dins l'aigua i amb els peus fora del flotador. Ella agitava els peus i les cames per intentar sortir d'allà, però no ho aconseguia.

I tot mentre el seu fill, Cristian, ni s'immutava i Núria Marín romania impassible, com si la cosa no anés amb ella fins que va procedir a articular: «Parem el joc. Ajudeu a Maite». Afortunadament, Fani i Ferre van sortir ràpidament en el seu auxili al veure la situació d'angoixa que estava vivint. Una des de dins de la piscina i l'altre des de fora van aconseguir treure a Galdeano d'l'aigua.

Aquesta es va mostrar nerviosa i angoixada mentre que Núria ni tan sols se li va acostar. Això sí, li va preguntar: «¿Maite estàs bé? No puc apropar-me més. Em sap greu». I és que volia respectar l'obligada distància de seguretat a causa del coronavirus. Davant aquesta situació, la concursant rescatada amb cara desencaixada només va poder dir: «No podia sortir. M'ofegava».

L'actitud de Marín davant el que ha passat va comportar que les xarxes socials s'omplissin de crítiques ferotges cap a ella. Bon exemple d'això són missatges com ara «Núria es queda com si res mentre Maite s'ofega», «Núria diu 'no em puc acostar' quan està en joc la vida d'algú» o «Segueixo pensant que si el que passa amb Maita té lloc a 'Supervivientes' Lara es llença a la piscina de cap sense pensar-s'ho. Injustificable el comportament de Núria i punt».

Està clar que la jove presentadora no va actuar bé segons el públic i les crítiques li segueixen plovent. Crítiques que se sumen a altres que ha tingut en programes anteriors per seus errors .