Plató del programa de Telecinco 'El tiempo del Descuento'

Núria Marín, la presentadora catalana que s'estrenarà a 'El tiempo del descuento'

El programa augmenta les emissions amb dues gales extra, que es podran veure els dilluns i els dimecres

El nou programa de Telecinco, 'El tiempo del descuento', ha arribat per a quedar-se. Amb unes audiències més que positives, 'El tiempo del descuento' es farà fort dins la cadena i augmentarà les emissions amb dues gales extra, a més de la que s'emet el diumenge des de fa dues setmanes.

La presentadora catalana, amb un gran pas per 'Cazamariposas', s'estrenarà al capdavant de la joia de Telecinco

Les dues noves entregues s'emetran els dilluns i els dimecres amb una presentadora que, fins ara, es movia més per 'Divinity'. Es tracta de la presentadora de 'Cazamariposas', la catalana Núria Marín,coneguda per ser al capdavant d'aquest programa des de la seva primera emissió. Marín, resident a Barcelona, ha destinat la major part de la seva vida professional a 'La fábrica de la tele', productora de 'Sálvame', 'Cazamariposas' i 'Las Campos', entre d'altres.

La catalana, tot i donar-se a conèixer amb 'Cazamariposas', també ha estat al capdavant d'altres projectes. Aquest estiu va substituir als presentadors habituals de 'Sálvame' i ha col·laborat al 'Sábado Deluxe', a més de copresentar 'Made in Spain' amb Jordi González estius anteriors.  Però també ha estat darrere els focus i ha treballat com a redactora i coordinadora de 'Abre los ojos y mita' i el reality 'Campamento de verano'.

Marín, que ha presentat 'Sálvame' en diverses ocasions, té una relació amb el director de continguts de 'Salvados'

Pel que fa a la seva vida personal, Núria Marín és una apassionada de l'esport, sobretot del crossfit,  tal com demostra al seu perfil d'Instagram, i també és un amant de l'alimentació saludable i la dietètica. Molt activa a les xarxes socials, Marín publica imatges als estudis de Mediaset, amb la seva neboda i amb els companys de programa.

En el terreny amorós, Marín té una relació des de fa 18 anys amb Juanlu de Paolis, el director de continguts de 'Salvados' i 'Lo de Évole'. Malgrat que Marín i de Paolis són cares conegudes i que tots dos són actius a les xarxes, poques vegades comparteixen una foto junts i guarden la seva relació en la intimitat. A més, els dos es dediquen al periodisme, però de manera molt diferent: «Veiem una estona el 'Deluxe' i una altra 'La Sexta Noche'», va assegurar la catalana en una entrevista a 'Semana'.

També et pot interessar...