Núria Martínez, parella d'Omar Montes, nova concursant confirmada de 'GH VIP 7'

La influencer fa el salt a la televisió després d'haver-se fet coneguda per la seva relació sentimental amb Omar Montes

Núria Martínez i Omar Montes es van conéixer rodant un videoclip
Núria Martínez i Omar Montes es van conèixer rodant un videoclip | Instagram

Núria Martínez és la nova concursant confirmada de l’edició d’enguany de ‘GH VIP’. El programa ‘Viva la vida’ revelava aquest diumenge que la influencer salta al món televisiu participant en el citat concurs, després d’haver-se fet coneguda per mantenir una relació sentimental amb Omar Montes.

 

Aquesta catalana de 29 anys té una legió de seguidors a Instagram, quasi 360.000, i des de fa temps publica imatges d’ella en actitud suggerent; no obstant això és desconeguda per la major part del públic, ja que l’únic cop que se l’ha vist fora de l’àmbit de les xarxes socials ha estat quan va participar en el videoclip del cantant Omar Montes.

Núria promet «donar-ho tot» dins la casa de Guadalix

Després de rebutjar totes les ofertes per asseure’s als platós de televisió i explicar la seva relació amb Omar, Núria ha decidit donar-se a conèixer en aquest mitjà participant en el ‘reality’ més emblemàtic de Telecinco. Si segueix els consells del seu xicot, podria endur-se el maletí, tal com va fer el cantant, que fa 2 mesos va guanyar el premi final de ‘Supervivientes’. La catalana es mostrava així de contenta confirmant la seva entrada a la casa a través de l'Instagram del programa:

 

Així doncs, amb ella i a falta de tan sols un dia perquè comenci el concurs, que donarà el tret de sortida demà dimecres 11 de setembre, els participants que han confirmat la seva presència a la casa de Guadalix són els següents: Mila Ximénez, ‘El Cejas’, Anabel Pantoja, Dinio García, Adara Molinero, Estela Grande, Noemí Salazar, Alba Carrillo, Irene Junquera, Hugo Castejón i Kiko Jiménez.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari