INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Núria Roca estrena 'Singles XD' a Cuatro amb un nivell d'audiència molt baix

La presentadora no aconsegueix sortir de la mala ratxa per la qual està passant
Núria Roca al seu programa 'Singles XD'
Núria Roca al seu programa 'Singles XD' | Cuatro

Núria Roca està passant per una època professional difícil. Fa poc va ser acomiadada de TV3, la cadena va deixar d’emetre el programa que hi feia, ‘A tota pantalla’ per baixes audiències. Ara la presentadora ha canviat la cadena pública catalana per Cuatro, però sembla que aquesta tampoc li portarà sort.

 

Aquest mateix dimarts la presentadora valenciana ha estrenat ‘Singles XD’ a la seva nova cadena, però li ha tornat a passar el mateix: poca audiència. La primera emissió del programa de cites va comptar només amb un 2,8% d’audiència a Espanya, i un 2% a Catalunya.

No aconsegueix conquistar l'audiència

En la seva època a TV3, Núria Roca no aconseguia bones dades amb el seu programa, però cal dir que la primera emissió de ‘A tota Pantalla’ va tenir un número d’espectadors major que el seu nou programa, un 5%. Tot i això la poca audiència i les polèmiques creades van fer que el programa es tragués de la televisió.

 

Si comparem l’audiència de ‘Singles XD’ amb la resta de programes de la seva franja horària els resultats podrien ser encara més pessimistes. ‘Sálvame’va fer un 10,1%; ‘Zapeando’, un 6,7%; i ‘Com si fos Ahir’, va ser líder absolut amb gairebé un 17%.

 

En vista dels pocs espectadors que ha tingut la primera emissió de l’espai, seria possible tornar a veure una cancel·lació d’un programa de la Núria Roca, tot i que encara haurem d’esperar un temps per saber-ho.

Mala època per Núria Roca

És per això que la presentadora valenciana passa per uns moments difícils després del seu sonat acomiadament de TV3, del que ella mateixa es va queixar a través de les xarxes socials per la forma en què li van comunicar.

 

Després d’això la presentadora va dir que ara com ara no tornaria a treballar a la cadena pública catalana per l’ambient que allà vivia. La cadena del grup Mediaset, Cuatro, la va contractar i ara s’ha embarcat en aquest nou projecte que no ha començat massa bé, però que no sabem encara com continuarà.Comentaris

envia el comentari