Nuria Roca, fixada per Cuatro després de ser acomiadada de TV3

La presentadora torna a la cadena per presentar un nou 'Dating show'
Núria Roca en 'A tota pantalla' | CCMA

 

L'expresentadora de TV3, Nuria Roca, ha tornat al món televisiu. Aquest cop gràcies a la cadena de Cuatro on presentarà un nou programa on els convidats aniran a trobar a la seva parella ideal. Així la periodista es recupera després de l'acomiadament inesperat de la cadena pública catalana. 

 

Roca s'ha posat al capdavant del programa 'Singles XD', el nou format que presenta Cuatro per aquells que vulguin trobar parella a un espai televisiu. Tot i que la conductora va explicar-ho al seu compte de Twitter, poc després va esborrar el comentari.

Imatge del tuit que va fer Nuria Roca | Twitter

 

 

 

El programa promet trobar l'amor

La nova aposta de la cadena Mediaset, promet que cinc solters s'uniran per aconseguir un objectiu comú: trobar parella o al seu millor amic, segons explica 'Vertele!'. Per la seva banda, Roca comentava: «Res em pot fer més il·lusió que tornar a casa... Tornar a Mediaset i a Cuatro per estar al capdavant de 'Singles XD', un format nou, diferent, diari i en directe!».

 

Així la presentadora del nou programa del canal de Fuencarral es mostrava molt emocionada per la seva tornada a la cadena i amb moltes ganes d'iniciar aquesta nova etapa.

Nuria Roca parla clar sobre TV3

La presentadora acusa l'«independentisme» de ser el culpable del seu acomiadament: «Evidentment han tingut en compte quan no ets de la corda». No obstant això, en cap moment ha fet referència a l'audiència que presentava el seu programa on, durant tres hores de durada, no arribava al 5%.

 

Per la seva part, la Corporació Catalana ha assegurat que davant els índexs d'audiència on es demostrava que els teleespectadors escollien TV3 per informar-se del procés, es va decidir transformar la graella, deixant de banda els programes d'entreteniment, «ja que l'actualitat mana».

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris