Els presentadors Núria Roca i Juan del Val a la presentació del llibre 'Candela' durant la 11a edició de Librotea: El Pais, esdeveniment a Madrid el 29 de maig de 2019

Núria Roca i el seu marit, caçats 'in fraganti' al camerino de 'El Hormiguero'

Núria Roca i Juan del Val expliquen com una companya de plató els va agafar in fraganti mentre gaudien d'una trobada íntima a les instal·lacions d'Antena 3

La passió entre Núria Roca i el seu marit Juan del Val segueix intacta més de vint anys després. I si no, que li preguntin a la companya de treball de la parella, María Dabán.

 

La tertuliana va entrar (i segons sembla sense trucar) a camerino on estaven Núria Roca i Juan del Val. Allà es va trobar una escena ben compromesa.

 

El matrimoni estava donant curs a la imaginació i gaudint d'un moment íntim 'd'El Hormiguero'... Tots dos estaven esperant per entrar al debat de Pablo Motos, però amb tant de temps... Núria Roca i Juan del Val van aprofitar. 

 

El guionista i la presentadora no han tingut cap inconvenient a explicar l'enxampada in fraganti que han viscut darrere dels focus. Això sí, el primer que s'ha llançat a explicar l'anècdota ha estat Juan del Val.

 

«Ella (Núria) estava sobre meu. La María ha entrat, ha demanat perdó i ha marxat», va dir del Val. «M'ha vist a sobre (María Dabán)...», va afegir Núria Roca.

 

Núria Roca i Juan del Val recreen una escena que se'ls en va de les mans

L'escena íntima de Núria i Juan del Val als camerinos va sortir a la llum després d'una curiositat de Pablo Motos. El creador de Trancas i Barrancas volia descobrir com se sentia la seva companya de plató davant el seu primer petó com a actriu.

 

I és que, Núria està debutant en la sèrie de la cadena 'Madres'. Hi ha un capítol en el qual la periodista ha de fer-li un petó a un actor.

 

Núria estava «molt nerviosa» davant aquesta escena perquè mai ho havia fet. És més, la dona de Juan del Val havia comprat caramels per l'alè a la farmàcia. Perquè tal com ella mateixa va dir, «si vaig a fer un petó, doncs vull que estigui bé».

 

El seu company d'aventures, Juan del Val s'ha solidaritzat amb la seva dona i li ha donat un cop de mà. El guionista ha confessat que han assajat junts l'escena als camerinos de plató d'Antena 3.

 

«En les de fer petó, doncs ens fem petó. I li dic: Veus com no és tan difícil?», Ha confessat entre rialles.

 

Entre tant assaig i tant petó... La situació a la parella se'ls n'ha anat de les mans. Han acabat assajant una escena íntima completa a les instal·lacions de la cadena. Amb tan mala sort, que María Dabán els ha enxampat en plena escena pujada de to.

 

Núria Roca i Juan del Val han rigut de la situació i han compartit aquesta anècdota amb els espectadors. Segurament l'actriu tindrà un 10 en aquest gran moment de la sèrie.

 

Per si de cas, el marit de Núria li ha donat un consell. Segons l'escriptor, el petó ha de ser amb llengua perquè el públic realment s'ho cregui. Juan del Val aparta la gelosia a una banda perquè assumeix que és part del guió.

 

Pablo Motos ha anat una mica més enllà i ha molestat una mica a la seva companya. El presentador del programa ha volgut saber quantes vegades cal repetir aquest tipus d'escenes fins que surtin bé.

 

Núria Roca ha dit contundent que espera que «surti a la primera». A més, ha dipositat tota la confiança en la directora del contingut audiovisual i afirma que aquesta escena està ben planificada.

 

«La directora et diu com t'has de posar, està tot orquestrat... És, a priori, fàcil. Una altra cosa és la professió, que va per dins», ha tancat la conversa.

 

Tot i l'ajuda que li ha brindat el seu marit, la tertuliana ha estat molt nerviosa. Caldrà esperar a veure la sèrie per descobrir si després d'assajar amb el seu marit, es mereix l'aprovació.

 

Mentrestant, Núria Roca s'ha quedat amb el moment vergonyós d'haver estat enxampada en ple acte íntim amb el seu marit per una companya.