Primer pla d'Octavi Pujades

Octavi Pujades, completament trencat en explicar-ho: «Ha mort»

L'actor Octavi Pujades pateix una pèrdua que el deixa enfonsat

Octavi Pujades va ser un dels actors més coneguts a finals dels 90 per formar part de l'elenc d'intèrprets d'una sèrie icònica, 'Al salir de clase'. L'actor català ha estat sempre recordat per participar en una producció que va marcar diverses generacions d'espanyols.

El cas és que durant les últimes hores, el conegut actor ha donat una trista notícia als seus seguidors que li ha trencat del tot. I és que Octavi Pujades ha hagut d'acomiadar al seu pare. Des que Joan patís una forta caiguda a casa seva en què es va trencar el fèmur, ja va començar a tenir seriosos problemes de salut.

I a més a més, per si no n'hi hagués prou, Joan també va donar positiu en Covid-19 encara que, per sort, el seu ingrés hospitalari per aquest motiu no va ser gaire llarg.

Mor el pare d'Octavi Pujades

Octavi Pujades sempre ha estat al seu costat de forma contínua i cuidant-lo per intentar que el seu pare sortís d'aquest revés en la seva salut com més aviat millor.

No obstant això, per desgràcia, l'actor ha comunicat a través de les seves xarxes socials que el seu pare havia mort a l'edat de 92 anys.

Octavi Pujades en un photocall
Octavi Pujades ha hagut d'acomiadar el seu pare les últimes hores | Europa Press

Una dolorosa pèrdua que l'ha deixat enfonsat, ja que Pujades sempre intentava compaginar la seva activitat professional amb passar-hi el màxim de temps possible.

Octavi Pujades, enfonsat després de la mort del seu pare Joan

«Aquest migdia ens ha deixat el meu pare. Se n'ha anat a casa, on ell volia estar. En pau», ha publicat fa unes hores Octavi Pujades al seu compte d'Instagram.

Pujades ha agraït les mostres d'afecte que ha rebut en els últims temps i que han donat una mica més de vitalitat al seu pare des d'aquella desafortunada caiguda.

«Moltes gràcies a tots per les mostres d'afecte que li heu donat per aquí, de les quals n'era conscient i que li han alegrat els seus últims anys», ha escrit.

Octavi Pujades en un photocall
Octavi Pujades, trencat després de la mort del seu pare| Europa Press

«Descansa, pare. T'estimo», finalitzava el 'post' que ha emocionat els seus milers de seguidors. El cas és que la història de Joan ha emocionat els fans de l'actor des que la va donar a conèixer en ple confinament, augmentant la seva popularitat fins a assolir els 330.000 seguidors.

Alguns dels missatges que ha rebut al seu 'post' d'Instagram reflectien l'afecte que els amics sentien pel seu pare. «Ho sento molt Octavi molt d'ànim, una abraçada gran», deia el missatge de l'actor Pablo Rivero.

Altres cares conegudes com l'actor David Janer deixava el seu condol al seu mur d'Instagram: «Octavi, ho sento molt, per aquí se'l recordarà sempre, una forta abraçada».

Octavi i el seu pare, junts fins al final

Joan, el pare d'Octavi Pujades, patia cada dia més xacres i de vegades havia d'ingressar a l'hospital, on sempre estaven units malgrat tot. Des de l'hospital i des de casa, Octavi ens ha explicat les anècdotes del dia a dia amb el seu pare, sempre veient allò positiu de tot per treure un somriure als seus seguidors.

«Quan un cuida una persona gran s'acaba acostumant als horaris, a les renúncies, a les exigències, a la feina... Però el que més estrès et genera, sens dubte, és això. No saber mai si s'aixecarà i al moment estarà a terra», deia un post de l'actor el desembre passat.

«I l'acompanyes, l'ajudes, el sostens, però no hi pots ser sempre, en tot moment. És una cosa totalment imprevisible», va exposar també. I així ho ha complert Octavi, ja que malgrat els seus compromisos professionals, ha passat el màxim de temps possible al costat del seu estimat progenitor.