Ocupen la casa d'una periodista de Telecinco

Susana Ramos va fer una crida desesperada després que ocupessin el seu habitatge habitual

Captura de pantalla de les imatges de Telecinco entrevistant a Susana Ramos
Susana Ramos va fer una crida desesperada després que ocupessin el seu habitatge habitual | Telecinco

Susanna Ramos, una periodista de 'Informativos Telecinco' ha viscut en primera persona un succés de les que tantes vegades en fan ressò els mitjans de comunicació: l'okupació. La periodista havia estat víctima d'una okupació a casa seva, unes persones han entrat en el seu primer habitatge, i ara l'estaven extorsionant, demanant-li 1.500 euros per marxar. 

1.500 euros a canvi de marxar de l'habitatge

Els okupes no es van mostrar gens conciliadors, i li van exigir que, o els donava 1.500 euros — quantitat que, segons ells, havien pagat a algú per accedir a l'habitatge — o es quedarien allà esperant els dos anys que pot durar un procés judicial d'aquesta mena.

I és que, segons la llei, quan es produeix una okupació il·legal d'una casa, la policia té 48 hores per desnonar a l'inquilí il·legal. Si transcorre aquest termini i no ha passat això, s'entraria en un procés judicial que es pot allargar durant molt de temps. 

Crida desesperada a la televisió per rebre ajuda policial

És per aquest motiu que, desesperada, Susana Ramos va fer una crida al programa de Cristina Pardo, 'El programa del verano', perquè la policia actués com més aviat millor abans que acabés el termini de temps estipulat. 

«Demano a la policia que actuï perquè s'ha comès un delicte flagrant. És casa nostra, el nostre habitatge habitual. Anàvem a fer reformes, i la necessito. Tinc un nadó de 9 mesos i visc en un apartament, necessito aquest espai», va denunciar molt preocupada. 

Finalment, la seva crida va tenir efecte, i diverses dotacions de la Policia Nacional van anar a l'habitatge per a desnonar-la. Encara que en un principi van intentar parlar amb l'okupa perquè sortís pel seu propi peu, es va negar. Per aquest motiu, els agents van acabar rebentant la porta a cops de maça, i es van trobar a una dona al seu interior, la qual va acabar detinguda. D'aquesta manera, la periodista va poder recuperar el seu habitatge i respirar tranquil·la després d'un ensurt que gairebé la deixa sense casa per un temps indefinit.


Comentaris

envia el comentari