Chelo García Cortés cridant al plató de Supervivientes amb Jorge Javier de fons

L'oferta que ha rebut Chelo García Cortés i podria fer-la guanyar molts diners

La col·laboradora podria arribar a guanyar cinc mil euros extres, a més del seu sou diari com a col·laboradora

'Sálvame' no deixa de sorprendre'ns, i divendres passat va anunciar que estrenaran un nou concurs. El concurs, anomenat '¡Quiero dinero!', s'estrena aquest dimarts amb l'objectiu de guanyar més audiència i lluitar contra el seu gran competidor, 'El rosco' de 'Pasapalabra'.

Un concurs en què els col·laboradors es posaran a prova

Amb '¡Quiero dinero!', els col·laboradors del programa es convertiran en concursants, podent guanyar així grans quantitats de diners si accepten superar un seguit de reptes durant els seixanta minuts que dura l'emissió de 'Sálvame tomate', l'edició vespertina del programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

La direcció ha decidit que la primera concursant sigui la col·laboradora Chelo García Cortés. La periodista haurà de sotmetre's a un seguit de reptes, preguntes i jocs que li proposarà l'organització i que, a més, estaran supervisats per una màquina que mesurarà la seva capacitat de reacció. La màquina, que es diu Kopérnica, és capaç de detectar si algú menteix, és a dir, actua com un polígraf. Jorge Javier Vázquez ha explicat que els premis aniran dels 400 euros als cinc mil euros. Seran capaços els col·laboradors de guanyar a aquesta màquina? 

Amb això, els col·laboradors que s'han prestat per concursar perdran tota classe de privacitat i no respectaran els codis ètics, els quals hauran d'oblidar per uns minuts a canvi de grans quantitats de diners. Fins al moment es desconeixen les preguntes i els jocs, però ja s'ha avançat que en alguns casos es donaran premis pel simple fet d'acceptar els reptes, ja que això suposarà ser tot un heroi.

Chelo García Cortés pateix la pitjor de les conseqüències

La periodista, establerta a Catalunya, ha explicat que quan van comunicar-li la decisió, va decidir marxar a casa seva i apagar el televisor per tal de desconnectar del programa i poder reflexionar. Avui, abans de començar el programa, Chelo ha continuat mostrant el seu nerviosisme i ha acabat vomitant en presència dels seus companys. S'ha justificat dient que no sap com gestionar la pressió que li comportarà aquesta nova aventura televisiva.

Al llarg de la història de la televisió, hem vist que molta gent ha fet qualsevol cosa per guanyar una gran quantitat de diners. Faran el mateix els col·laboradors de 'Sálvame' per tal de guanyar uns diners extres? De moment, no tenim gaire més informació sobre el concurs, haurem d'esperar a veure com funciona realment.