Les dues joves okupes de Pallejà ataquen Telecinco en directe: «Deixeu de xu...»

Han assegurat haver comprat la casa per 4.000 euros i han titllat els catalans de «nazis i racistes»

Entrevista de Telecinco a les okupes de Pallejà el 20 d'agost de 2020
Han assegurat haver comprat la casa per 4.000 euros i han titllat els catalans de «nazis i racistes» | Twitter

Nova i escandalosa entrega en la història del xalet adossat okupat al poble de Pallejà (Baix Llobregat). Aquest dimecres els Mossos desallotjaven l'habitatge per ordre judicial, després de tres dies de protestes veïnals, però aquest dijous les dues okupes han tornat a entrar en terreny de joc a Telecinco deixant els periodistes de plató sense alè.

Abans del desallotjament, el reporter de 'El Programa del Verano', que no s'ha mogut de Pallejà, aconseguia declaracions de les dues joves okupes, que denunciaven que el desallotjament era il·legal i asseguraven ser les víctimes de la història i haver comprat la casa per 4.000 euros. 

 

Però les paraules de les dues joves es quedarien curtes comparades amb l'entrevista que aquest matí han protagonitzat de nou en rigorós directe al programa estiuenc de Telecinco, que els ha volgut donar veu. Laura i Maria, les dues okupes, han tret l'artilleria pesant i no han dubtat en aprofitar els minuts de glòria per malparlar, no només dels veïns del municipi, sinó dels catalans en general i, en especial, de la presentadora i els col·laboradors del programa de Telecinco.

«Els catalans són uns nazis, racistes i males persones»

La connexió començava amb una crítica de Laura, una de les okupes, als mitjans de comunicació per «tergiversar» la història i fer víctimes als veïns, paraules que han ofès Patricia, la presentadora. Les dues noies, sense mostrar la cara però amb veu de ser molt joves, s'han definit com «dues nenes» i han retret a Telecinco acusar-les de «mafioses».

«Ens han de donar el premi a la paciència per aguantar tota la pressió. S'han inventat moltes coses i és tot mentida. Ens han agredit», afirmava una de les noies, mentre explicava que entenia que es tractés d'un barri «pijo», però que era una «vergonya social» i un atac als drets de la dona que els veïns les insultessin i agredissin.

Lluny de frenar, Laura ha continuat atacant indignada, més que els veïns, a tots els catalans: «Nazis, racistes i males persones». Segons l'okupa, en retreure a alguns veïns el seu racisme, els havien dit que eren «ordenats». La noia, assegura a més que existeix una denúncia contra el propietari de la casa per agressió.

Enmig de la seva crítica al catalanisme i al patriarcat, les okupes han reconegut que un noi que es dedica a obrir cases els havia ofert aquesta, «abandonada i del banc», i que l'havien comprat. «Les gestions Il·legals tampoc han de parlar-se molt a la televisió», afegia la jove, deixant cada vegada més estupefactes els presents a plató. Però el pitjor encara estava per arribar i el to de l'entrevista, més tensa que mai, no ha parat de pujar. 

Un dels col·laboradors els ha retret ser coneixedores a la perfecció del manual d'okupacions i del buit legal que existeix al voltant de l'assumpte. Les okupes per la seva banda, s'han defensat fent al·lusió a la situació que es viu a Espanya amb un virus «que no sabem ni si és real».

«Culpa't a tu com a professional»

«Patricia, tu com a presentadora hauries de ser objectiva i ens estàs atacant. Culpa't a tu com a professional. Busca't cinc minuts de televisió amb altres persones», ha deixat caure molt dura Laura a la presentadora, a qui els col·laboradors han volgut defensar immediatament: «Busca't una feina i paga un lloguer. Per què no vas a una immobiliària?».

«Vens tu amb mi i em pagues el lloguer?», contestava Laura, seguit d'un «a veure si vosaltres deixeu de xupar tanta polla», que ha acabat de desesperar la presentadora i indignar els seus companys: «Van de màrtirs i són delinqüents. No sabem si anar contra el catalanisme o el patriarcat».

«Ja n'estic tipa. La gràcia ja està bé. Per aquí no passarem», ha dit Patricia per tallar la connexió, amb els insults i retrets de l'okupa encara sentint-se de fons. Un testimoni que ha deixat tothom amb la boca oberta.


Comentaris

envia el comentari