«Olga Moreno acaba de donar-li la raó a Rocío Carrasco»

La malaguenya està aprofitant la seva estada a Hondures per parlar sense embuts de Rocío Carrasco i la seva família

Olga Moreno està aprofitant el seu pas per 'Supervivientes' per explicar la seva veritat. Encara que en aquest cas no és per continuar viva, sinó per mantenir-se al concurs, ja que els seus vídeos estan alimentant bona part dels continguts del programa estrella de Mediaset. En aquest sentit, hi ha seguidors del concurs, potser una mica malintencionats, que pensen que Telecinco està removent cel i terra per tal d'evitar l'expulsió de la dona d'Antonio David Flores, ja que està aprofitant molt bé la seva presència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un exemple d'aquesta suposada estratègia seria el que alguns van definir com l'enganyifa més gran de la història del programa, que va servir perquè Olga Moreno es pengés el collaret de líder, després d'una polèmica victòria sobre Melyssa Pinto, que va atorgar-li immunitat durant una setmana. En qualsevol cas, l'empresària malaguenya està aprofitant la seva estada a Hondures per defensar el seu marit i donar la seva versió sobre uns fets que Rocío Carrasco ha desmentit durant l'emissió de la seva sèrie documental.

Olga Moreno parla sobre Rocío Jurado

Més enllà de donar la cara pel seu marit i mostrar el seu amor pels fills d'aquest, Olga Moreno tampoc ha tingut objeccions a revelar detalls de la vida de Rocío Carrasco que ja han sortit a la llum en el seu documental. Durant una conversa amb els seus companys, la malaguenya s'ha atrevit a parlar de Rocío Jurado i la seva estada a Houston, on es va tractar el càncer de pàncrees que finalment va llevar-li la vida.

Tampoc va dubtar en entrar en detalls a l'hora de parlar de la relació que Rocío i David Flores tenien amb la seva àvia materna. «El temps que la seva àvia va estar a Houston vam estar quatre mesos sense saber res d'ells. Ens assabentàvem per la tele. Els nens ho van passar molt malament. La Jurado s'ha portat molt bé. (...) Quan va néixer David, jo tinc els vídeos, i ells els han vist. Han vist a l'àvia cantant mentre li canviava el bolquer. Ells veuen la família junta i els ha de caure...», explicava la dona d'Antonio David a 'Supervivientes'.

Antonio Rossi i Joaquín Prat carreguen contra Olga Moreno

Aquestes declaracions no han deixat indiferents diverses persones. El primer a mostrar la seva indignació per les paraules d'Olga Moreno ha estat el periodista Antonio Rossi, que considera que aquestes últimes declaracions han servit per a deixar a la malaguenya completament retratada. «Aquestes declaracions donen la raó a Rocío Carrasco. Ja no em crec que en aquesta casa no es parlés de Rocío, de Fidel i de la seva família. No para de parlar d'ells i una cosa és que se t'escapi en un moment de tensió... i una altra és que sigui un monotema», ha assegurat el periodista.

Encara que Olga Moreno ha manifestat en nombroses ocasions que a casa seva no han parlat ni bé ni malament de Rocío Carrasco, les seves constants declaracions a Hondures semblen suggerir el contrari, deixant entreveure una lleugera obsessió pel drama familiar. «Ho porten interioritzat i parlen de manera natural d'aquest tema, que és el contrari al que porten dient tota la vida», afegia Antonio Rossi.

D'altra banda, el seu company Joaquín Prat també s'ha mostrat molt crític amb Olga Moreno per no centrar-se en el concurs tal com va fer Rocío Flores en el seu moment. «Sembla que no va veure els primers capítols de la docuserie. Rocío Flores no va parlar del tema a 'Supervivents', és que no va tocar el tema!», advertia el presentador.


Comentaris

envia el comentari