Olga Moreno, esposa d'Antonio David Flores, concursant a 'Supervivientes'

Olga Moreno, acusada de robar a una amiga: Ella mateixa ho ha confessat a l'illa

La concursant ha confessat entre llàgrimes que no sap què li està passant a l'illa

Els 'realities' són el millor lloc per descobrir la veritable persona que s'amaga darrere dels personatges més mediàtics de la televisió. De vegades aquest coneixement els beneficia, però en altres ocasions demostra que darrere de persones que aparenten ser molt correctes, s'amaguen persones amb estratègia i diversos asos sota la màniga.

L'emissió de 'Supervivientes: Tierra de nadie' d'aquesta passada nit ha començat amb Carlos Sobera confessant que s'havia produït un robatori a l'illa. Concretament es tracta d'una sostracció realitzada sota la llum de la lluna i a traïció. Una traïció que sembla que ha trencat una amistat i que ara està lluny de poder recuperar-se.

La passada setmana Melyssa Pinto va guanyar una prova. Aquesta la convertiria en propietària d'un pot de crema de cacau i un pa gegant, del qual podria gaudir sense límit. Per això, l'organització li va permetre emportar-se'l a l'illa on viu i que així pogués menjar-se'l quan volgués.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per això, la jove va guardar el pa i el cacau per menjar-lo a estones. Però amb què no comptava és que entre els pocs companys que queden, n'hi ha una que l'ha traït. És a dir, que s'ha menjat part del seu premi quan creia que ningú la veia.

Durant dos dies, Pinto ha estat realitzant una investigació per saber qui s'ha menjat el cacau i el seu pa. Una investigació que no estava donant el seu fruit fins que finalment la culpable va acabar confessant. I és que es va sentir pressionada i va creure que el millor era treure-ho tot i posar totes les cartes sobre la taula.

Olga Moreno s'ha sentit envoltada i ha buscat el moment per estar sola amb Melyssa. Quan ho ha aconseguit li ha confessat que havia estat ella qui s'havia menjat mig pot de crema de cacau.

Una cosa que ha sorprès molt perquè ella també havia aconseguit el mateix premi. I, pel que sembla, li va semblar poc. Per això va decidir arrasar amb la de la seva companya.

A Melyssa li ha semblat aquesta traïció com una galleda d'aigua freda. De fet, sense saber massa bé com encaixar la traïció d'una de les seves millors amigues dins del 'reality'.

Alhora, Lara Sajen no sap molt bé el paper que ha de jugar. I tot perquè les dues protagonistes són els seus millors suports dins del programa de supervivència.

Li demana temps

Durant l'emissió en directe de la gala d'ahir, Olga Moreno va esclatar a plorar sense motiu aparent. Però quan Carlos Sobera li va preguntar el perquè de les seves llàgrimes, aquesta va confessar el qual li passava. Se sentia culpable per haver robat a una amiga i ara no sabia com revertir la situació.

Per la seva banda, Melyssa li demanava temps per poder pensar i considerar si podia tornar a confiar en la dona d'Antonio David Flores. Fins i tot es plantejava tornar a parlar amb ella quan sortissin del programa i pogués valorar allà si realment mereixia tenir la seva amistat.

Olga ho atribueix tot a la fam que està passant, però sembla que se li oblida que tots els seus companys estan en aquesta mateixa situació. I no per això roben i fins i tot fan trampes en els jocs que els planteja l'organització. Es diu que quan tenim gana és quan realment mostrem com som i ara estem veient que això és així.

El programa ja ha avançat que avui mostraran les imatges del robatori d'Olga quan creia que ningú l'estava veient. Amb això, s'acumula una nova prova que Moreno no ha jugat net. Estem a prop de la seva fi en el concurs? Potser ara sí.