Olga Moreno ataca Rocío Carrasco amb el que més mal li fa: «Nosaltres tenim als nens»

La dona d’Antonio David ha tornat a parlar de la mare de Rocío Flores a ‘Supervivientes’

Jorge Javier Vázquez va voler actuar de molt bona fe amb Olga Moreno, la dona d'Antonio David Flores a 'Supervivientes'. En la primera gala es va dirigir a ella dient-li que per a ell i per a tot el programa ella era una concursant més i que el que estava passant fora no li anava a repercutir en el seu concurs. No obstant això, lluny d'utilitzar aquesta ajuda per a donar-se a conèixer com a Olga i no com a part de la causa, aquesta ha continuat fent gran la bola i aprofita qualsevol oportunitat per a ficar cullerada contra Rocío Carrasco.

Aquesta s'està valent de Marta López, que exerceix com a entrevistadora, per a continuar deixant anar titulars, creient que això ajudarà a Antonio David Flores a Espanya, però res més lluny de la realitat: les seves frases estan sent qüestionades i estan jugant en contra del seu marit, perquè creuen que la supervivent menteix i que no està sent del tot lleial amb l'audiència del programa. Aquesta sosté que mai ha parlat malament de Rocío Carrasco davant dels nens, però això resulta poc creïble si tenim en compte que gran part de l'enemistat de Rocío Flores amb la seva mare ve motivada pel seu pare Antonio David i per l'entorn d'aquest.

L'entrevista improvisada de Marta a Olga ha començat amb un dard enverinat de la segona cap a Carrasco. Aquesta ha dit que els nens ho han passat molt malament i ha recalcat que ara i sempre aquests nens han estat amb ells, deixant clar que aquests no estan amb la seva mare i que tant ella com Antonio David han estat els responsables de tirar cap endavant als fills. Una afirmació del tot injusta i que solament s'entén si tenim en compte que Rocío es va apartar dels seus fills després que el seu exmarit intercedís perquè es trenqués el vincle i els nens no tinguessin relació amb la seva mare biològica.

Olga no s'ha assabentat de res i creu que això solament és una guerra mediàtica, però en estar aïllada no sap que la docu-sèrie ha seguit i que cada vegada hi ha més proves sobre la taula i que està aconseguint que Rocío Carrasco es posi a tota l'audiència a favor mentre que Antonio David continua descendint als inferns mediàtics, perquè a poc a poc es va dibuixant el seu veritable ésser, i la veritat és que està quedant molt malament a ulls de tota Espanya.

Flores insisteix en el bon tracte que li han donat a aquests nens, una cosa que ningú qüestiona. Però així i tot, explica que els portaven al cinema i que es desvivien per ells. De fet, assegura que mai s'ha cansat dels nens i que sempre ha apostat per donar-los la millor educació possible, tractant-los com si fossin fills seus. Això sí, insisteix que mai li han dit 'mare', una cosa que seria falsa i que persones pròximes han afirmat que sí que utilitzarien aquest terme per a referir-se a la dona d'Antonio David Flores.

Rocío Flores prepara el seu atac

Aquest cap de setmana s'ha sabut que Rocío Flores s'ha reunit amb els directius de la productora per a la qual treballa. El motiu de la trobada no seria un altre que preparar amb l'equip de 'El programa de AR' una entrevista exclusiva en la qual vol tirar per terra el testimoniatge de la seva mare. Si bé és cert que fins al moment ha demanat que la seva mare li truqui, sembla que a l'hora de la veritat vol fer costat al seu pare i si per a això ha de tirar a la seva mare pels sòls, ho farà.

Pel que s'ha sabut, la jove solament confia en Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, i segurament seran ells els qui s'encarreguin d'entrevistar-la.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari