Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Olga Moreno perd els nervis a 'Supervivientes' i carrega contra algú de l'exterior

A poc a poc va sortint a la llum la veritable Olga, que fins ara no coneixíem

Segons expliquen algunes fonts molt pròximes a la família d'Antonio David Flores, sembla que la seva dona Olga Moreno es va estar pensant i molt el fet d'entrar a 'Supervivientes', ja que, tot i tenir un contracte signat, desconeixia que pocs dies abans de volar cap a Hondures es destaparia el documental de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', que posaria de cap per avall la seva família, amb un gran damnificat. Antonio David, excol·laborador de 'Sálvame', està quedant en evidència davant de tot el país i això el portarà, segurament, a no tornar a treballar a la televisió mai més.

Molts van veure en Olga un personatge totalment víctima d'aquesta situació i creien que li tocaria pagar els plats trencats sense tenir la culpa de res. Ara, la supervivent tenia l'oportunitat de desvincular-se de tot el que fa referència al seu marit i a la disputa mediàtica que té oberta amb Rocío Carrasco, però, lluny de desmarcar-se de tota aquesta situació, ella mateixa s'ha posat a la boca del llop i s'està complicant l'existència fins a límits insospitables.

En un primer moment, els seus companys van respectar-la i no van parlar de tot el que estava passant a l'exterior. No obstant això, ella mateixa va decidir posar-se en camises d'onze vares i, amb l'excusa de sincerar-se amb els seus companys, va començar a parlar dels fills del seu marit, de Rocío Jurado i, fins i tot, va explicar que esmorzava cada matí amb una tassa que contenia la cara de la cantant. Dades totalment innecessàries, que ningú diria que l'estan ajudant en el concurs, totalment allunyat de la polèmica.

Si bé és cert que la seva actitud es podria vincular a una badada per la seva banda, la veritat és que res més lluny de la realitat. Olga aprofita qualsevol oportunitat per posar llenya al foc. Aquest dimarts mateix s'ha emès un vídeo durant el resum diari on se la pot veure tallant un tronc amb una destral sense venir al cas i amb cops molt bruscos, i manifestant que mentre ho feia es recordava d'algú molt concret.

Moreno no ha volgut donar més pistes, però estant les coses com estan, qualsevol comentari que pugui fer s'entén de la pitjor de les maneres possibles i, si no és el que vol, no s'entén que doni peu a aquesta mena de situacions. L'empresària té poca experiència en televisió, però el seu marit domina molt bé el negoci i, per tant, va més que orquestrada pel seu home, que l'està portant a equivocar-se més que mai.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El negoci de la família Flores

Olga Moreno s'ha convertit en la principal font d'ingressos de la família Flores, ja que des que es va destapar tota la història de Rocío Carrasco, Antonio David ha deixat de sortir a la televisió per decisió de la pròpia cadena, que va considerar que no era oportú que aquest seguís treballant a l'empresa. Tanmateix, Olga no és l'única font d'ingressos que té ara la família. Rocío Flores es dedica a no respondre els periodistes al carrer i a posar males cares, però quan es tracta d'anar a un plató, és la primera.

La jove ha acceptat treballar a Telecinco, només com a comentarista de 'Supervivientes', evitant així que la gent li digui que s'està lucrant de tot el que està passant a la seva família. Però, a la fi i al cap, no fa més que remar a favor de la dona del seu pare, deixant així a l'estacada la seva pròpia mare. La família Flores sap molt de televisió i estan mesurant al detall tots els passos que fan. Res sorgeix de la casualitat i saben perfectament com treure suc a aquest assumpte tan tèrbol.