Olga Moreno en un plató de Telecinco

Olga Moreno parla després d'un mes i mig de silenci: «Si parlen sense saber...»

Olga Moreno ha publicat un missatge contundent a les xarxes socials

Olga Moreno ha reaparegut a les xarxes socials després de molts dies sense publicar-hi res. A més, fora dels seus comptes oficials tampoc s'ha prodigat gaire i fa un mes i mig que no ha tornat a trepitjar un plató de televisió.

Va ser en l'especial 'Ahora, Olga' l'última vegada que vam veure l'andalusa parlant sobre la seva vida. Especialment, es va referir a tot el que s'havia dit d'ella a la docusèrie de Rocío Carrasco.

Des de llavors, Olga Moreno ha passat un estiu de relax i no ha volgut saber res dels mitjans de comunicació ni de la premsa del cor. Un temps de desconnexió més que necessari que li ha anat francament bé.

Però tot té un principi i un final. El que ha fet Olga és tornar-se a posar al comandament de la seva botiga. També ha passat molt de temps amb es seus familiars, els quals no va poder veure durant els quatre mesos que va estar a 'Supervivientes'.

Al seu torn, ahir, dijous, va tornar a la realitat de les xarxes socials publicant un missatge a Instagram en què revela per què no entra en polèmiques que li pertoquen. Olga té clar que no necessita convèncer ningú.

I és que li és exactament igual si hi ha gent que no es creu el seu relat. Ella seguirà endavant tot i que hi hagi persones que desconfien d'ella.

Olga Moreno trenca el silenci

«No hi ha necessitat de convèncer ningú d'absolutament res, perquè, per molt que ho intentis, hi ha gent que mai comprendrà la teva història, tot el que has passat, tot aquest esforç que fas per no rendir-te. Si ells parlen sense saber, tu només somriu», deia la publicació.

El text que Olga va publicar tenia un fons blau i estava decorat amb uns cors d'aquest color. Això fa recordar que la 'marea blava', el moviment a favor d'Antonio David Flores i la seva família, està més viva que mai per a ella.

[Instagram] CTlzUrssfpP [/ instagram]

Aquesta publicació va arribar poc després que el seu marit, Antonio David, es veiés les cares amb 'Sálvame' al jutjat. Parlem del judici en el qual l'exguàrdia civil volia demostrar que el programa el va acomiadar de manera injusta.

Durant aquests dies de tensió pel judici, Olga ha donat suport incondicional a l'extertulià, tot i que no el va poder acompanyar al jutjat. Es preveuen temps difícils per a ells, ja que només falta un mes perquè Telecinco emeti la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco, exdona d'Antonio David.

En principi, la filla de la més gran' se centrarà més en altres membres de la seva família, com Amador Mohedano o José Ortega Cano. Per si de cas, tant Olga com Antonio David estaran molt atents al que expliqui.

Olga Moreno, sempre amb el suport de la seva amiga Marta López

D'altra banda, Olga Moreno segueix recolzant-se en la seva família i en les seves amistats, com Marta López. La madrilenya és un dels grans pilars que s'ha emportat de 'Supervivientes'. Marta sempre ha sigut lleial a la seva amiga, encara que als platós de televisió se l'hagi criticat per defensar-la.

Totes dues van tornar a demostrar públicament l'afecte que es tenen compartint una foto on apareixen dinant juntes. «Et vaig dir que sempre estaré amb tu, a les verdes i a les madures, amiga. T'estimo», va escriure la col·laboradora de 'Ya es mediodía'.