Olga Moreno

Olga Moreno calla boques en pronunciar-se sobre el seu divorci: «mai he sigut de jurar»

Finalment, la dona d'Antonio David s'ha pronunciat sobre el tema

Olga Moreno ha trencat el silenci després d'una setmana molt complicada en què ha hagut de fer front als rumors i atacs constants de la premsa.

Tot plegat, la polèmica es va encendre quan va sortir a la llum la notícia del seu suposat divorci d'Antonio David. Un assumpte que, amb els dies, s'ha anat tacant de rumors i opinions plenes de conjectures.

En primer lloc, va aparèixer una suposada amant de l'exguàrdia civil. Es tractaria d'una reportera d'Ana Rosa, Marta Riesco.

Sembla que el seu afer ja era vox populi a Telecinco molt abans que l'escàndol de la docusèrie de Rocío Carrasco es fes viral.

Marta Riesco, acusada de trair Antonio David

Marta Riesco i Antonio David
Marta Riesco hauria traït Antonio David | LA NOTÍCIA DIGITAL
 

Al seu torn, també es va sospitar que tot plegat era una estratègia de la parella. Fins i tot, un possible xantatge amb imatges molt compromeses davant les quals Antonio David va acabar cedint.

Tot han estat rumors i xerrameques perquè la parella ha preferit callar i no pronunciar-se. Paral·lelament, també hi havia el bàndol que opinava que la parella no s'havia separat, com ara Diego Arrabal.

De fet, una prova seria el fet que s'han deixat veure junts en un espectacle musical fa poc. Unes imatges que corroborarien aquesta teoria del tot.

Mentre Antonio David i Olga han guardat silenci, Marta Riesco n'ha sortit escaldada.

La reportera s'ha vist obligada, fins i tot, a emetre un comunicat que llegia Ana Rosa al seu programa.

«Fa deu anys que exerceixo el periodisme i estimo la meva professió. La meva feina m'avala, els meus reportatges i exclusives durant anys», llegia la reina dels matins.

Antonio David Flores i Olga Moreno durant el casament de José Ortega Cano i Ana María Aldón

Antonio David i Olga Moreno han viscut uns mesos complicats | GTRES
 

«Tot això, lamentablement, ha quedat en un segon pla els últims dies. Alguns companys de professió m'han al·ludit des d'un àmbit privat i els vull recordar que no soc un personatge públic», manifestava Riesco molt dolguda.

A més, tindria pensat prendre mesures contra aquells que han tret a la llum el seu nom. Una demanda milionària que afectaria principalment María Patiño i 'Socialité'.

Olga Moreno tanca la polèmica d'una vegada per totes

Ara, Olga ha decidit fer un pas endavant amb una publicació a les xarxes socials. La dissenyadora ha compartit una foto a la botiga de roba de Màlaga amb una frase reveladora: «No vaig ser mai de jurar fins que em van preguntar si t'estimava».

Per saber llegir entre línies no calen paraules. Queda clar que Moreno continua estimant el seu marit i que no els separa res ni ningú.

La veritat és que els rumors sobre una possible crisi els persegueixen des de fa temps. Més encara des que la guanyadora de 'Supervivientes' tornés d'Hondures.

De fet, una de les darreres fotos que es tenien del matrimoni és del 25 de juliol. Això no vol dir, però, que s'hagin separat.

Muntatge amb les cares d'Antonio David i Olga Moreno
Antonio David i Olga Moreno haurien trencat la relació | La Notícia Digital
 

Però aquesta no és l'única pista de l'estat de la parella, ja que se'ls va veure sopant junts el dissabte passat.

«Un confident anònim revela que Antonio David Flores i Olga Moreno van sopar junts dissabte passat a la nit, en un restaurant malagueny», asseguren. «Aquesta persona els ha vist diverses vegades durant aquesta última setmana i la parella segueix comportant-se amb total normalitat».

Totes les culpes semblen recaure sobre Marta Riesco, ja que Jorge Javier no es tallava a l'hora d'insinuar a 'Sálvame' que podria haver estat ella la que filtrés la informació. Un gir inesperat dels esdeveniments.

El presentador va advertir que es tallarien caps. «És molt complicat donar aquesta notícia per diverses raons i l'explicaré en el moment oportú. No m'estic fent el longuis», comentava.

«De les teories que s'han estudiat, cap és veritat. Antonio David no ha volgut mai que aquesta notícia sortís, o almenys pretenia marcar els temps, però, per primera vegada, s'hi han avançat», anunciava deixant tothom impactat.

El dubte, ara, és si Marta Riesco hauria traït el seu suposat amant per saltar a la fama. 

El vídeo del dia: