Olga Moreno, esposa d'Antonio David Flores, concursant a 'Supervivientes'

Olga Moreno es recorda de Rocío Carrasco en la seva setmana més difícil

Compara el seu últim error a 'Supervivientes' amb què va sentir en entrar al 'reality'

Olga Moreno està patint com mai a la recta final de 'Supervivientes 2021'. La dona d'Antonio David Flores no para de plorar per diversos temes, alguns d'ells molt delicats. Tant en el dia a dia com en els directes de les gales, l'andalusa està trencant-se sense parar pels errors comesos.

La supervivent ha robat menjar a diversos dels seus companys de 'reality' i, entre aquests, està Melyssa Pinto, qui va ser la seva amiga. Però, ara tot ha canviat i la portuguesa no li perdona el que ha fet en robar-li una mica de la seva crema de cacau. Malgrat que la jove no vol que la seva examiga es fustigui per aquesta traïció, la malaguenya ho està passant realment malament en el concurs.

Tan malament es troba la mare de Lola que fins i tot s'ha acordat de com va començar el seu concurs. En aquest moment, el focus estava posat en l'emissió de la docu-sèrie sobre Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Plorant sense consol, la supervivent ha confessat que «ho he fet malament, em sento bruta, no soc així». Entonant el 'mea culpa', ha dit que «aquest programa et porta a extrems que no són normals, que no he viscut en la meva vida».

«Vaig entrar amb molt dolor, m'ha costat treball arribar fins aquí i l'he cagat»

Alhora, ha volgut deixar clar que «en la meva vida he fallat a ningú». En el seu 'speech' ha comparat la tristesa que sent en l'actualitat amb què va experimentar per la seva situació familiar al principi de la sèrie de Rocío Carrasco.

«Vaig entrar amb molt dolor, m'ha costat treball arribar fins aquí i l'he cagat», ha recordat la malaguenya davant tota l'audiència del programa. Olga té molt clar el que ha de fer per arribar a la final de 'Supervivientes'.

«Fa una setmana que estic molt malament. I aquesta setmana no vull estar així. Vull riure i tirar endavant perquè no soc mala persona».

«Demano perdó, no sé què més fer. No em puc fustigar més així. No vull plorar més», ha dit, volent acabar amb el tema dels robatoris als seus companys.

D'altra banda, Melyssa Pinto ha volgut calmar les aigües després de veure plorar a la seva companya. «Em va doldre, però he de dir que tampoc és que em sorprengués tant. Va ser un xoc per a mi, però jo que he conviscut 24 hores amb ella he notat la seva ansietat pel menjar».

«Em va dir que sentia nervis en pensar que el pot de cacau s'ho podia acabar abans que jo. Volia que els dos estiguessin igual». Sobre com està ara, ha confessat que «no vull insistir».

«Estic intentant ser empàtica, però si jo no m'hagués adonat, igual ella no m'ho hauria explicat. Jo ara mateix necessito una mica el meu espai. Estic desubicada, però la segueixo estimant, no sé com actuar, em fa pena veure-la malament, però a mi em fa mal i no puc evitar-ho».

La dona d'Antonio David cau nominada

En unes nominacions molt dures, la malaguenya ha caigut per primera vegada en el grup de nominats des que va començar el 'reality'. Gianmarco Onestini, líder de la setmana i immune, ha hagut de desempatar entre ella i Lola. L'italià ha decidit que sigui la dona d'Antonio David Flores qui s'exposi a la decisió del públic.

Per això, els nominats de la setmana són Alejandro Albalá, Olga Moreno i Tom Brusse. Ells tres seran els que es juguin la sortida del 'reality' en set dies. De mentre, Gianmarco Onestini, Melyssa Pinto i Lola poden seguir tranquils amb el seu concurs a Hondures.