Olga Moreno a 'Supervivientes' l'abril de 2021

Olga Moreno sorprèn i ataca Rocío Flores a 'Supervivientes'

La concursant ha assegurat que Rocío Flores és «una filla de la gran xinesa» per no dir-li tota la veritat sobre 'Supervivientes'

Olga Moreno està molt centrada en gaudir al màxim de la seva aventura a 'Supervivientes 2021'. La concursant està vivint un inici molt complicat, ja que la seva experiència a Hondures s'està veient eclipsada per la polèmica del seu marit. Així doncs, l'empresària malaguenya ha de conviure amb les condicions extremes del 'reality' i, a més, amb la preocupació sobre què pot estar passant fora.

Després de superar els seus primers reptes a l'illa del Pirata Morgan, ha patit la seva primera davallada emocional i ha hagut de fer front a una esbroncada amb un dels seus companys, concretament amb Tom Brusse.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores, la màxima defensora d'Olga Moreno

Rocío Flores s'ha convertit en la màxima defensora d'Olga Moreno, tant fora com dins de la pantalla. I també en el seu màxim referent, ja que Rocío va participar en l'anterior edició de 'Supervivientes' i, per tant, ha pogut aconsellar-la. 

La filla d'Antonio David Flores va poder aconsellar Olga Moreno abans que marxés cap a Hondures. La seva recomanació més valuosa va ser que intentés desconnectar del que succeïa a Espanya i es relaxés a l'illa. 

«Jo l'únic que li he dit, i no tinc cap problema en dir-ho, és 'oblida't del que hi ha fora. Centra't a gaudir l'experiència, que és única i t'anirà molt bé'», va confessar Rocío Flores a' El programa de Ana Rosa ', on col·labora com a comentarista de 'Supervivientes 2021'.

La concursant andalusa ha rebut tot el suport que necessita per part de la filla de la seva parella, tot i que, segons ha reconegut, els seus consells no li han servit de molta ajuda. Després de les seves primeres setmanes al 'reality', Olga Moreno no ha dubtat en parlar sobre la falta de sinceritat de Rocío Flores, que va ocultar-li la cara més amarga del programa. 

«És una filla de la gran xinesa»

Durant una conversa amb la seva companya Marta López, que està en perill d'expulsió, Olga Moreno ha deixat anar un inesperat 'zasca' per a Rocío Flores. La dona d'Antonio David vol enviar-li un missatge a Rocío Flores a través de la col·laboradora de Telecinco que, en cas de convertir-se en la segona expulsada després d'Antonio Canales, seria l'encarregada de transmetre-li el missatge: «Truques a Rocío i li dius que és una filla de la gran xinesa, que em va dir totes les coses bones, però no les dolentes», ha manifestat Olga Moreno.

Malgrat aquest retret, Olga Moreno ha tornat a mostrar l'afecte que sent cap a la filla d'Antonio David amb unes paraules que han commogut la seva amiga Marta López: «Digues-li que la trobo molt a faltar. Que penso molt amb ella perquè ha estat aquí. Ah, i li dius que em porto molt bé amb Gianmarco, ja m'ho va dir ella que és molt bona persona i intel·ligent», ha afirmat Olga.

L'italià i l'andalusa han iniciat una entranyable relació d'amistat que no s'ha vist afectada per la polèmica que van protagonitzar Antonio David i el guanyador de 'El tiempo del descuento' a 'Gran Hermano VIP 7'.