Olga Moreno en un moment del programa especial 'Ahora, Olga'

Olga Moreno tremola i la seva versió s'ensorra: «Tinc testimonis»

Terelu Campos posa en un compromís a Olga Moreno

Olga Moreno està disposada a fer front als seus enemics, així que no ha tingut pudor a donar resposta als atacs que ha rebut. Part del públic s'ha canviat de bàndol i ara està del seu costat, tot i que hi ha una persona que es manté ferma: Terelu Campos.

Moreno assegura que mai ha fet res que pogués ofendre a Rocío, únicament s'ha limitat a tenir cura d'uns nens que no són seus. Vol deixar clar que no ha volgut suplantar a ningú i que ha fet mans i mànigues per afavorir a la reconciliació.

Terelu Campos ha participat en el seu programa, 'Viva la vida', i les paraules que ha tingut sobre aquest tema han generat una gran polèmica. Confessa que no s'ha compadit de l'enemiga de Rociíto, ja que pot demostrar que ha mentit en moltes de les coses que ha explicat.

Olga Moreno diu que tant ella com el seu marit sempre han respectat a Rocío, però ella ha posat molt interès a aconseguir que entre ells hi hagués una pèssima relació. La filla de María Teresa té arguments suficients per desmuntar aquesta teoria i no ha dubtat a compartir-los amb el públic.

La dona d'Antonio David ha vist perillar el seu tron mediàtic perquè cada vegada hi ha més gent que desconfia del seu testimoni. L'última a situar-la en el punt de mira ha estat la mare d'Alejandra Rubio, que ha pronunciat un discurs demolidor.

«A mi les seves paraules i les seves llàgrimes no em commouen perquè hi ha una clara premeditació», declara la col·laboradora de Telecinco. El que pitjor li ha semblat és que utilitzi a David Flores per intentar guanyar-se el públic, ja que és un noi que no pot defensar-se per ell mateix.

Terelu Campos va plorar amargament en recordar el fill de la seva amiga fa unes setmanes. En el passat van tenir molt bona relació i ara considera que és qui més està patint amb aquesta història.

«El dany aquí qui se'l va emportar va ser el nen», comenta visiblement afectada. Aquestes paraules feien referència a la famosa desavinença que Carrasco va tenir amb el petit als jutjats.

Olga Moreno, acorralada per culpa de Terelu Campos

Antonio David defensa que la seva exdona es va trobar amb el nen als jutjats i es va negar a saludar-lo. La germana de Carmen Borrego nega que els fets succeïssin d'aquesta manera, així que ha fet un pas endavant.

«No és veritat que les coses succeïssin com Olga diu. No és veritat que Rocío passés per davant del seu fill sense parlar-li i hi ha testimonis de com van succeir realment les coses».

Moreno ha perdut molts suports des que va guanyar 'Supervivientes 2021' perquè cada vegada hi ha més gent que creu que no està explicant la veritat. El programa especial que va protagonitzar a Telecinco ha decebut a l'audiència, ja que va posar moltes condicions per signar el contracte.

L'empresària andalusa es va negar a parlar del senyor Flores i de la condemna que el jutge va interposar contra la seva fillastra. Els temes als quals es va enfrontar estaven bastant limitats i gairebé tots els tertulians que preguntaven estaven a favor d'ella.

Terelu coneix de primera mà l'infern de Rociíto, de manera que no permet que ningú posi en dubte tot el que ha patit per culpa d'Olga. Les Campos sempre han estat al costat de la nova estrella del feminisme i mai es separaran d'ella.

María Teresa va tenir molts problemes per negar que coneixia Rocío Flores. L'antic tertulià de 'Sálvame' es va venjar de la matriarca compartint amb el públic els seus secrets més foscos.

La guerra entre les dues famílies sempre ha existit, tot i que cada vegada s'organitzen batalles més dures. L'última a caure ha estat la guanyadora de 'Supervivientes', qui no té experiència suficient per sortir il·lesa de la tempesta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.