Olvido Hormigos carrega contra Terelu Campos per les seves confessions sexuals a 'Sábado Deluxe'

L'exregidora ha assegurat que no s'ha usat la mateixa vara de mesurar amb ella que amb la filla de la Campos
Imatge d'arxiu d'Olvido Hormigos | Cedida

 

Olvido Hormigos, la dona que va saltar a la fama després de fer-se viral un vídeo eròtic seu de quan era regidora a Los Yébenes, Toledo, és el flagell de Belén Esteban i dels pocs defensors de Toño Sanchís. Ara però amb Belén en hores baixes sembla que s'ha buscat una nova víctima i aquesta és Terelu Campos. L'exconcursant de 'GH VIP 3' ha criticat que no s'hagi usat la mateixa vara de mesurar amb ella i amb la filla de la Campos després que les dues hagin confessat al Deluxe alguns dels seus secrets i experiències sexuals.

«A mi elles —Terelu i María Teresa Campos— m'han fet sentir com una 'guarra' i indigna moltes vegades. Ara qui és la indigna?», ha etzibat Oblit. En aquesta línia, se segueix preguntant perquè el sexe de Terelu era «més comprensible» que el seu.

 

«Sempre m'han considerat una friqui, elles sempre s'han posat  en una altra categoria superior a mi i m'han jutjat. Jo el programa no ho vaig poder veure i no sé molt bé el que va dir, però em sembla molt fort que ella hagi accedit a parlar d'aquestes coses. Què ha canviat en Terelu?», ha afirmat a 'Jaleos'.

 

Imatge de Terelu en el polèmic Deluxe | Cedida

 

D'altra banda, també ha qüestionat el perquè d'aquesta confessió sexual de Terelu a 'Sálvame': «Serà per diners, perquè veure-la amb una porra a la boca i parlant del que fa en un avió amb la seva parella em sembla insòlit», ha etzibat.

 

Ara falta esperar si Terelu respon a l'exregidora quan torni de Nova York i posteriorment de Miami on es troben gravant un 'reality' de 'Las Campos'.

 

Comentaris