URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Omar Montes afirma que mai ha trencat la seva relació amb Chabelita

Segons el guanyador de 'Supervivientes', segueix 'pentinant' de tant en tant a la filla d'Isabel Pantoja
Omar Montes ha guanyat la darrera edició de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Els capítols de la història entre Chabelita i Omar Montes semblen no tenir fi. Actualment, la filla d'Isabel Pantoja té una relació amb Asraf, amb el qual, va participar a 'GH Vip'. Per la seva banda, Montes acaba de guanyar la darrera edició de 'Supervivientes 2019'.

 

Tot i que presumptament els dos tenen vides completament separades i la seva història ja forma part del passat, Montes no ha parat de llençar missatges a la seva ex amb la intenció de tornar amb ella. No li passa el mateix a Chabelita que, tot apunta al fet que està feliçment ajuntada amb Asraf.

 

 

La bomba de Kiko Hernández

Sigui com sigui d'embolicada la trama, el que sembla és que els dos han estat prenent el pèl a Espanya. En aquest sentit, el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, va fer pública una informació que ha deixat bocabadats a tots els seguidors d'aquesta jove parella.

Kiko Hernández va donar la bomba d'informació a 'Sálvame' | Telecinco

 

 

Segons Hernández, Montes es va apropar a una persona de la màxima confiança del col·laborador en una discoteca madrilenya per a confessar-li una bomba. «Tu saps que mai ho he deixat amb Chabelita? Tu saps que mai hem trencat? Tu saps que des que vàrem anunciar la ruptura seguim enviant-nos missatges totes les nits, seguim parlant cada dia i la segueixo pentinant de tant en tant?», explicava Hernández.

 

Montes amenaça amb publicar 300 trucades de Chabelita

Però lluny de deixar caure la bomba i marxar, Montes li va explicar que podia demostrar tot el que deia, ja que tenia guardades més de 300 trucades de Chabelita dient el bé que s'ho havia passat la darrera nit amb ell.

 

Davant aquesta contundent i sorprenent confessió, Hernández va esclatar i va dir que Chabelita: «Ha estat enganyant una vegada més de tantes altres a tota Espanya, els dos heu pres el pèl a tota Espanya». Caldrà esperar per saber si finalment Montes publica totes les trucades que, sens dubte, deixarien molt ressentida la relació entre la filla de la Pantoja i Asraf.

 

També et poden interessar...