ÚLTIMA HORA

🔴 Salut descarta el primer cas sospitós de coronavirus a Catalunya

Omar Montes podria entrar a 'GH VIP 6'

El cantant va visitar Chabelita i van sorgir els rumors sobre la seva participació en el ‘reality’ de Telecinco
El cantant Omar Montes al programa de debat de 'Gran Hermano VIP 6' | Telecinco
 

Els rumors creixen al voltant d'Omar Montes i indiquen que podria ser el nou concursant de 'Gran Hermano VIP 6' després que Oriana Marzoli abandonés per sorpresa el programa tan sols dos dies d'haver començat. Aquest rumor va sorgir després de la visita que va fer el cantant a Chabelita a la casa de Guadalix de la Sierra el passat dilluns a la nit, on van poder parlar de tot. Omar li va preguntar sobre com estava, què feia durant les estones lliures i, fins i tot, si s'estava portant bé.

 

Omar Montes a 'Gran Hermano VIP'

D'aquesta manera sorgeixen molts interrogants entre l'audiència sobre l'estratègia de Telecinco perquè Chabelita es quedi en el programa, ja que el dia anterior durant el debat, Omar Montes va deixar clar que no li agradava gens que la seva parella tingués tanta confiança amb l'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', Asraf Beno: «Em sembla una enorme falta de respecte i crec que a cap nuvi li agradaria veure la seva parella al llit amb un altre home, ni dins ni fora del programa».

 

Així es podria veure afectada la relació entre Omar i Chabelita, de la qual Isabel Pantoja va donar la seva opinió trucant a 'Sálvame': «No m'agrada per la meva filla. Jo no sé si és bo o dolent, si canta o balla, i el xiquet potser és un ésser humà esplèndid, però per la meva filla no m'agrada».

 

Omar Montes durant la visita del dilluns 24 de setembre a 'Gran Hermano VIP 6' | Telecinco
 

La visita d'Omar a Chabelita durant el programa

El passat dilluns 24 de setembre, es va emetre un 'última hora' de 'GH VIP' perquè Omar Montes va visitar la seva xicota Chabelita a la casa de 'Gran Hermano' sorprenent a tothom, ja que mai s'havien vist aquestes deferències envers els participants del programa. 

 

Montes va voler saber què feia la noia per matar el temps i ella li va respondre: «Doncs parlar, parlar, parlar i netejar». Després el noi li va intentar dir: «T'estàs portant bé, però no gaire... Bé, jo venia amb ganes de dir-te moltes coses, però clar, et tinc aquí davant i...», però es va quedar sense paraules.

 

Quan va arribar l'hora d'acomiadar-se, Omar Montes va dir una frase que va deixar oberta la possibilitat que es convertís en el proper concursant de 'GH VIP 6': «Bé, que me'n vaig ja, però potser torno...». No obstant això, cal esperar i veure quina serà l'estratègia per augmentar l'audiència d'aquest 'reality' de Telecinco.