Omar Montes mostra la seva faceta més professional a 'El Hormiguero'

L'ex de Chabelita confessa que no assaja i que mai ha anat a classes de cant

Omar Montes
Omar Montes apareix per sorpresa a Antena 3 | Telecinco

Omar Montes ja és un habitual en els diferents platós de televisió. Des que va guanyar la darrera edició de 'Supervivientes', l'ex de Chabelita visita de forma assídua els platós de 'Sálvame' o 'Sábado Deluxe'. Ara, deixant de banda el seu perfil més polèmic i social, Omar també s'ha deixat veure a Antena 3.

Concretament, el programa 'El Hormiguero' va voler dedicar uns minuts a contrastar diferents estils musicals com l'òpera i el reggaeton. Per aquest motiu, Omar va formar part d'aquest debat que va comptar amb la també col·laboració d'Ainhoa Arteta i RVFV. Gràcies a aquesta mena d'experiment, es va poder demostrar la diferència abismal que hi ha entre els dos gèneres que, ja no només es diferencien pel ritme, sintonia i lletres, sinó que també per la seva preparació i professionalitat.

La diferència entre els dos gèneres musicals

En aquest sentit, Arteta explicava que ella inverteix molts diners en la seva formació i que, de fet, assaja cada dia per a poder tenir la veu a punt en cada actuació. Per la seva banda, Omar va admetre que mai ha rebut classes de cant i que, ni de bon tros, assaja la seva veu. «La veritat és que jo no assajo cap hora. Perquè t'he de dir que sí, si és que no». 

Omar Montes a Antena 3
Omar Montes va parlar de música a 'El Hormiguero' | Antena 3

 

El mateix passa amb la diferència de diners. Mentre la cantant d'òpera va afirmar que ella no tenia diners perquè se'ls gastava en la seva formació, Omar va arribar a confessar que «a la Línea de la Concepción, en un privat per a uns gitanos, no sé si em van donar per a mi i Moncho entre 70.000 i 80.000 euros». Així doncs, no hi ha dubte que el món de la música professional ha canviat moltíssim en els darrers anys i que s'ha creat una línia divisòria clara entre estils i dedicació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari